H Meghan Markle εξέπληξε μια ομάδα φοιτητών στο ανατολικό Λονδίνο την Παρασκευή, όταν εμφανίστηκε για να μιλήσει σε μια ειδική συνέλευση σχετικά με τη σημασία της ενδυνάμωσης των γυναικών με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας. Η Δούκισσα του Sussex υπογράμμισε το μήνυμά της φορώντας μόνο γυναίκες σχεδιάστριες για την επίσκεψή της στο Robert Clack Upper School στο Dagenham, όπως αναφέρει η Telegraph.

Η Meghan επέλεξε ένα κομψό σύνολο για την περίσταση, το οποίο περιελάμβανε ένα εκρού μπουκλέ σακάκι με λεπτομέρειες από ξέφτια από το brand, ME + EM.

Η ME + EM ιδρύθηκε από την Clare Hornby το 2009 και διαθέτει στον ιστοχώρο της ότι είναι η πρώτη ετικέτα πολυτελείας στο Ηνωμένο Βασίλειο η οποία κάνει όλες τις εργασίες της εσωτερικά για να κρατήσει τις τιμές όσο το δυνατόν πιο προσιτές χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα.

Το συνδύασε με ένα πλεκτό, λευκό τοπ και μαύρο παντελόνι ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση με αξεσουάρ από άλλες δύο γυναίκες σχεδιαστές: Δερμάτινες γόβες από την Jennifer Chamandi και μια εκρού υφασμάτινη τσάντα από την Rejina Pyo.

Η Jennifer Chamandi Boghossian ίδρυσε το brand υποδημάτων με έδρα το Λονδίνο μετά την αποχώρησή της από την δουλειά της σε τράπεζα. Η Rejina Pyo, εδρεύει επίσης στο Λονδίνο, είναι σχεδιάστρια μόδας από τη Νότια Κορέα και εστιάζει στην κατασκευή σύγχρονων, ευκολοφόρετων και υψηλής ποιότητας προϊόντων με σεβασμό στο περιβάλλον.

 

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below