Εάν χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για να σας βοηθήσει να συνεχίσεις σε αυτή την εξαιρετικά περίεργη περίοδο που διανύουμε, τότε μην ψάχνεις άλλο.

H Naomi Campbell μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεo στο Instagram από τη στιγμή που πέφτει στην πασαρέλα της Vivienne Westwood το 1993. Φορώντας ένα ζευγάρι πανύψηλες πλατφόρμες η Campbell έπεσε με επικό τρόπο και δεν μπορούσε παρά να γελάσει τη στιγμή που βρέθηκε στο πάτωμα. Αφού βρήκε την ψυχραιμία της, ολοκλήρωσε τη βόλτα της στο runway.

«Μην με κρίνεις από τις επιτυχίες μου, κρίνε με με βάση το πόσες φορές έπεσα και σηκώθηκα ξανά». – Nelson Mandela @viviennewestwood # 1993 #fbf έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το post της.

Το 2013, η Campbell ξανασυναντήθηκε με τα διάσημα παπούτσια κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο The Jonathan Ross Show στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής παρουσίασε στην Campbell το περίφημο ζευγάρι πλατφόρμες και της ζήτησε να το φορέσει για άλλη μια φορά.

Η Campell αυτή τη φορά κατάφερε να σταθεί στο ύψος της όσο περπατούσε στο στούντιο ενώ λίγο αργότερα έγραψε στο Twitter, «Συναντήθηκα για άλλη μια φορά με τα @VivenneWestwood παπούτσια μου κι αυτή τη φορά έμεινα όρθια. Ευχαριστώ Jonathan Ross @ Wossy με έκανες να γελάσω! “

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below