Για την πρώτη καμπάνια της Charlotte Casiraghi ως νέα πρέσβειρα και εκπρόσωπος του οίκου Chanel, ποιο καλύτερο σκηνικό θα μπορούσε να υπάρξει από το θρυλικό πριγκιπάτο του Μονακό;

Οι φωτογράφοι Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin φωτογράφησαν τη νέα μούσα της Chanel μέρα και νύχτα, σε ασπρόμαυρη ή έγχρωμη λήψη, δίπλα στην πισίνα ή τον ιδιαίτερο χώρο ενός δωματίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

“Oι παρόμοιες τοποθεσίες τόσο τη νύχτα όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρας ήταν το σημείο εκκίνησης αυτής της σειράς στην οποία η Charlotte κυμαίνεται μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας”, ανέφερε το φωτογραφικό δίδυμο. “Η Charlotte έχει μια μυστηριώδη ποιότητα, μια δυαδικότητα που δίνει έμφαση στο παιχνίδι μας για τη συγχώνευση της πραγματικότητας και των ονείρων.”

 

Η Chanel αποκάλυψε στις αρχές Δεκεμβρίου ότι η Casiraghi θα προστεθεί στο ρόστερ των εκπροσώπων της μαζί με την Kristen Stewart, τη Marion Cotillard, η Lily-Rose Depp και πολλές ακόμα λαμπερές προσωπικότητες. Σε ένα βίντεο που αποκάλυπτε τη συνεργασία, η Casiraghi επαίνεσε την καλλιτεχνική διευθύντρια της Chanel, Virginie Viard, για τον επιμελή τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τους κώδικες και την ιστορία του οίκου.

 

Η συλλογή CHANEL Spring-Summer 2021 Ready-to-Wear βρίσκεται στις μπουτίκ από τις 2 Μαρτίου 2021.

#CHANELSpringSummer

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below