Mε τις νοσταλγικές τάσεις στη μόδα να ανακυκλώνονται συνεχώς, έρχονται στιγμές που αρχίζουμε να νιώθουμε την ανάγκη να φορέσουμε κάτι που δείχνει και δίνει την αίσθηση του εντελώς νέου. Η μόδα όμως κάνει κύκλους, και πολλές φορές η προσκόλληση σε μια κλασική τάση τείνει να είναι πιο δημοφιλής από ό, τι ο πειραματισμός με μια καινούρια. Κι ενώ πάντα αγαπάμε ένα  κλασικό ρούχο, ένα καινοτόμο κομμάτι θα πρόσφερε σίγουρα μια αναζωογονητική αλλαγή στην γκαρνταρόμπα μας, ειδικά τώρα που η άνοιξη πλησιάζει.

Η λύση; Tα μήκη και οι σιλουέτες που αντιστέκονται στους κανόνες του χτες. Και η απάντηση στις ενδυματολογικές ανησυχίες μας αυτή τη σεζόν, έρχεται με τη μορφή της ασύμμετρης φούστας.

Το νέο αυτό στυλ έχει αρχίσει να εμφανίζεται στις νέες συλλογές των αγαπημένων μας brands και όταν συμβαίνει αυτό ξέρουμε ότι σύντομα θα το βλέπουμε παντού. Και τα καλά νέα είναι ότι έρχεται σε έναν απεριόριστο αριθμό παραλλαγών, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα βρείτε μία να ταιριάζει στο προσωπικό στυλ σας.

Apiece Apart
By Malene Birger
Prada
Les Héroïnes
Peter Do
Preen Line
Rejina Pyo
Self-Portrait
Vince
We11done

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below