Aν κάνεις αυτή τη στιγμή ένα scroll down στο Instagram, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα πέσεις επάνω σε τουλάχιστον μία διασημότητα, μια influencer ή μια συντάκτρια μόδας με ένα ζευγάρι πέδιλα Amina Muaddi στα πόδια της.

Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι o δείκτης Lyst ο οποίος κατατάσσει τις πιο δημοφιλείς μάρκες και προϊόντα στον κόσμο, δήλωσε επίσημα ότι τα κρυστάλλινα πέδιλα Gilda Glitter της σχεδιάστριας από τη Μέση Ανατολή είναι τα πιο hot παπούτσια των τελευταίων μηνών του 2019.

Σύμφωνα με τον Lyst, οι αναζητήσεις για τα Gilda Sandals της Amina ήταν κατά μέσον όρο 60.500 μηνιαίως μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του 2019, ενώ η εταιρεία είδε αύξηση κατά 73% στην επισκεψιμότητά της.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, οι Gigi Hadid, Dua Lipa και Rihanna έχουν φορέσει τα σχέδια της, ενώ η Rihanna είναι τόσο μεγάλη φαν που ανέθεσε στην Amina να σχεδιάσει  παπούτσια για το εμπορικό της σήμα, Fenty.

Η σχεδιάστρια μοιράστηκε τα νέα μέσω Instagram, γράφοντας: “Τον Μάιο του 2017 άφησα την πρώτη εταιρεία που ίδρυσα και ξεκίνησα την @minamuaddiofficial τον Αύγουστο του 2018. Πρόκειται για μία 100% γυναικεία εταιρεία εθνικής μειονότητας που ξεκίνησα πριν από ενάμισι χρόνο”.

View this post on Instagram

SS 20 DROP 1. Now in stores.

A post shared by AMINA MUADDI 🧚🏽‍♀️ (@aminamuaddi) on

 

Από τα σχέδιά της μέχρι το attitude της, η Muaddi είναι μια σχεδιάστρια που αξίζει να παρακολουθήσουμε και ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνει  στη συνέχεια.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below