Μέχρι στιγμής, στις επιδείξεις για το επόμενο φθινόπωρο υπάρχει μια δυσοίωνη ατμόσφαιρα στην πασαρέλα: στο σόου Gucci τα μοντέλα φορούσαν φετιχιστικές μάσκες και  περιλαίμια με καρφιά στο λαιμό, ο Matty Bovan εμπνεύστηκε από τις μάγισσες του Λανκασάιρ και η Miuccia Prada στο ίδιο κλίμα παρουσίασε τη συλλογή της επόμενης σεζόν χθες το απόγευμα στο Μιλάνο. Eδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε:

ΤΟ ΣΕΤ ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ

Το σκηνικό ήταν απογυμνωμένο και σκοτεινό, με τους επισκέπτες να κάθονται σε μαλακά καθίσματα από αφρώδες υλικό ηχομόνωσης.

ΟΛO ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΗΤΑΝ GOTH

 

Καθώς τα μοντέλα έβγαιναν στο runway, τα πρώτα looks ήταν tailored κομμάτια με ζώνες στη μέση και μπότες με βαριές σόλες- όλα σε μια χρωματική παλέτα από μαύρο, μαύρο και μαύρο. Στη συνέχεια βγήκαν στρατιωτικά τζάκετ, και bombers ενώ τα σύνολα ολοκλήρωναν δομημένες τσάντες και σακίδια διακοσμημένα με γούνα. Η μουσική περιελάμβανε κομμάτια όπως το “Put a Spell On You” του Marilyn Manson και το “Bad Romance” της Lady Gaga και συνέχιζε με τα soudrack από τις σειρές X Files και Tales from the Crypt.

Η ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ ΑΝΤΑΜΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟ MOODBOARD

info@imaxtree.com
info@imaxtree.com

Μία ολόκληρη ομάδα μοντέλων είχε τα μαλλιά χτενισμένα σε μακριές κομψές πλεξούδες θυμίζοντας την εικόνα ενός συγκεκριμένου αγαπημένου goth χαρακτήρα: της Γουένσντεϊ Ανταμς. Στο παρασκήνιο, η κ. Prada επιβεβαίωσε την έμπνευση με γέλια.

ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΪΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΟΟΥ

info@imaxtree.com
info@imaxtree.com

Το τέρας του Φρανκενσταιν από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Mary Shelley επέστρεψε και πάλι στην πασαρέλα αλλά αυτή τη φορά μαζί με τη νύφη του.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below