Αρχικά έκανε την εμφάνισή της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2019 και τώρα η συλλογή UGG & Eckhaus Latta άνοιξη / καλοκαίρι 2020 είναι τελικά εδώ. Η capsule συλλογή των δέκα τεμαχίων, η οποία κυκλοφόρησε στις 28 Μαΐου, περιλαμβάνει κάθε καλοκαιρινό στυλ παπουτσιών στη λίστα αγορών σου όπως strappy σανδάλια, sneakers, ακόμη και clogs. Ξεκινώντας από τα 350 και φτάνοντας έως και τα 475 ευρώ, η συλλογή είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων – και είναι ένα κομψό μείγμα της αισθητικής τoυς.

H Eckhaus Latta ιδρύθηκε το 2011 και είναι γνωστή για την street και edgy αισθητική της – γι ‘αυτό η συλλογή της άνοιξης / καλοκαιριού 2020 του brand, η οποία περιλαμβάνει βολάν, θηλυκά φορέματα και girly glitter προκάλεσε έκπληξη. Η σειρά παπουτσιών έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα μαζί με τη συλλογή και είναι ένα μοναδικό μείγμα του DNA και των δύο σημάτων. Για παράδειγμα, οι τετραγωνισμένες μύτες στα Cowboy Mules, εναρμονίζονται τέλεια με την vintage αίσθηση του label.  Tα δύο strappy σανδάλια, το Pilar και το Lace On Lace διαθέτουν ξύλινο τακούνι, και μακριά λουράκια από βαμβάκι.

 

 

 

Όπως πάντα, η λειτουργικότητα είναι βασικό στοιχείο της συλλογής: Τα Block Sneakers έρχονται τόσο σε μπλε δέρμα με κορδόνια, όσο και σε λευκό σουέτ με velcro και μοιάζουν απίστευτα άνετα. Αλλά οι πλατφόρμες είναι αυτές που κλέβουν την παράσταση. Τα σκούρα ξύλινα τακούνια στα mules Boogie και το Squid platform sandal περιλαμβάνουν μια εσωτερική σόλα από αφρώδες υλικό για μια απαλή και άνετη εφαρμογή.

Τέλος, οι οπαδοί των UGG θα μείνουν επίσης ευχαριστημένοι: Η συλλογή προσφέρει λεπτομέρειες που είναι ξεκάθαρες για τη μάρκα, όπως η sheepskin λεπτομέρεια στο Pilar Sandal και η σόλα με επένδυση του Block Lace Sneaker. Η Cowboy Boot, είναι το αγαπημένο παιδί της αισθητικής των δύο εμπορικών σημάτων με το καφετί σουέτ της UGG  και τις εντυπωσιακές σιλουέτες της Latta. Και δεδομένου ότι οι  γούνινες παντόφλες της UGG έγιναν εξαιρετικά δημοφιλείς στον κόσμο της υψηλής μόδας, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι το σετ του στυλ θα τα λατρέψει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below