Η Kim Kardashian West ζήτησε βοήθεια από τις κόρες της, την επτάχρονη North και την δύο ετών Chicago West, για μια νέα διαφημιστική καμπάνια SKIMS, στην οποία οι τρεις τους ποζάρουν φορώντας την τελευταία συλλογή Cozy από το shapewear brand της.

Σε μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram, η οικογένεια φοράει ένα λευκό σετ καθώς αγκαλιάζεται για τις κάμερες. “Η πιο επιθυμητή συλλογή μας @SKIMS Cozy loungewear μόλις έγινε μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ”, έγραφε η λεζάντα.

Σε ένα άλλο σετ φωτογραφιών που δημοσιεύτηκε στο Instagram νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Κim ποζάρει μαζί με τη North με matching γκρίζα σετ.

Η συλλογή Cozy loungewear λανσαρίστηκε χθες και περιλαμβάνει πολλά νέα στυλ, όπως το Cozy Knit Wrap Top και το Cozy Knit Jogger. Αυτή είναι επίσης η πρώτη φορά που η μάρκα λανσάρει matching σετ και για παιδιά.

“Είναι πολύ minimal αλλά πρακτικά”, δήλωσε η Kardashian West νωρίτερα φέτος, μιλώντας για την ιδέα της για την SKIMS. “Όταν είπα ότι ήθελα αόρατα shapewear, όλοι με κοίταξαν και σκέφτηκαν ότι ήμουν τρελή. Αυτό που με ενοχλούσε πάντα [με άλλες μάρκες] ήταν ότι θα υπήρχε μια ραφή στο μπροστινό μέρος. Θα είχες να φορέσεις αυτό το πολύ στενό φόρεμα και θα φαινόταν αυτή η ραφή, ενώ φοράς κάτι που υποτίθεται ότι θα έμοιαζε σα να μην υπάρχει τίποτα από κάτω. Με ενδιαφέρει η άνεση και η αίγλη ταυτόχρονα. Πάντα πίστευα ότι μπορείς να τα έχεις όλα, οπότε γιατί να μην έχεις όλα όσα χρειάζεσαι ως προς τα προϊόντα σου; ”

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below