Η επιχειρηματίας και fashion icon Chiara Ferragni μάς παρουσίασε πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο από την walk-in ντουλάπα της και τολμούμε να πούμε πως, μετά την προσεκτική παρακολούθησή του, τα συναισθήματά μας ήταν ανάμεικτα. Για να είμαστε δηλαδή απόλυτα ειλικρινείς, τα περιεχόμενα του δωματίου που αντικρίσαμε στις οθόνες μας αποτελούνται από αντικείμενα βγαλμένα από τα όνειρά μας. Από την άλλη πλευρά, όμως, η διευθέτηση και τακτοποίησή τους, είναι βγαλμένες μέσα από εφιάλτες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Rose (@juliaroseboston)

Αραδιασμένες σε ράφια που δεν έχουν πάντοτε το κατάλληλο μήκος, συνωστισμένες, με μπλεγμένες μεταξύ τους αλυσίδες, οι τσάντες της συλλογής της Ferragni κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αλλά η ιδιοκτήτριά τους δε φαίνεται να πτοείται από αυτό το γεγονός, βολεύοντάς τις απλά όπου υπάρχει χώρος. Η ομαδοποίηση των τσαντών ανά μάρκα, σχέδιο, μοντέλο, κ.ο.κ. ίσως και να κάνει χειρότερη την τελική εικόνα, καθώς σε αυτό το πλαίσιο παρατηρούμε, μεταξύ άλλων, “κατσιασμένα” χερούλια, τσακισμένες δερμάτινες γωνίες και “τακτοποίηση” πανάκριβων, συλλεκτικών κομματιών με τρόπο που το ένα μπορεί ως και να “ξεβάψει” πάνω στο άλλο.

Το βίντεο έκανε repost το επίσημο account της στυλίστριας και επιχειρηματία Julia Rose, η οποία αναρωτήθηκε στο κείμενό της “Τι ακριβώς έχασα;“. Το πιο αιχμηρό σχόλιο της ανάρτησης βέβαια, ανήκει σε έναν μικρό λογαριασμό που ασχολείται με τις συλλεκτικές τσάντες και επεσήμανε ότι “αν έχεις αρκετά χρήματα για να χρησιμοποιείς αυτές τις τσάντες και όχι για να τις “διατηρείς ως επενδύσεις”, τις αντιμετωπίζεις ακριβώς σαν αυτό που είναι, δηλαδή τσάντες“, τονίζοντας μάλιστα πως αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις μια τσάντα αξίας 10 χιλιάδων ευρώ, τότε δε σε νοιάζει αν αυτή γρατσουνιστεί.

Barbara Davidson / Los Angeles Times

Εμείς δε μπορούμε να φανταστούμε τον εαυτό μας στη θέση της Chiara, καθώς μάλλον ποτέ δεν θα αποκτήσουμε ούτε το ένα εκατοστό από τα αξεσουάρ της, σε κάθε περίπτωση όμως ευχόμαστε να τις χαίρεται όπως θέλει και να μην πέσει ποτέ στην αντίληψη της Marie Kondo. Εξάλλου, ή είσαι Blonde Salad ή δεν είσαι. Αν δεν ήταν ακόμα ο original εαυτός της, δεν θα είχε κάνει “σαλάτα” τα πολυτελή της αποκτήματα, έτσι δεν είναι; 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below