Η Penelope Cruz μετέφερε το κομψό της στυλ στο Φεστιβάλ Βενετίας, περπατώντας στο κόκκινο χαλί με ένα εντυπωσιακό φόρεμα με ρετρό μοτίβο.

Φτάνοντας στο photocall της ταινίας «L’Immensità» την Κυριακή, η ηθοποιός φορούσε ένα μάξι φόρεμα από τη συλλογή Resort 2023 του οίκου Chanel. Ως μέρος της εμπνευσμένης από το Μονακό συλλογής, το halterneck φόρεμα περιελάμβανε ένα μοτίβο από ασπρόμαυρες καρό σημαίες αγώνων, που παρέπεμπαν στους διάσημους αγώνες Grand Prix. Το σύνολο συνδυάστηκε με μια λεπτή μαύρη ζώνη και ολοκληρώθηκε με σειρές από λεπτές μαύρες ρίγες στο στρίφωμα του. Το σύνολο της Cruz ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι λεπτά χρυσά σκουλαρίκια και στρώσεις από δαχτυλίδια.

Dominique Charriau/WireImage

Όσον αφορά τα παπούτσια της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού δεν ήταν ορατά κάτω από τη μακριά φούστα του φορέματός της. Ωστόσο, καθώς αποβιβαζόταν στη Βενετία νωρίτερα εκείνη την ημέρα, μια μαύρη δερμάτινη πλατφόρμα αποκαλύφθηκε για μια στιγμή κάτω από το σύνολό της. Το σύνολό της κατά την άφιξη συμπληρώθηκε με μαύρα γυαλιά ηλίου, καθώς και μια καπιτονέ δερμάτινη τσάντα Chanel.

Dominique Charriau/WireImage

Το 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας κάνει preview των επερχόμενων ταινιών, με τα κορυφαία βραβεία Χρυσού Λέοντα να προαναγγέλλονται ως προγνωστικά για τα επόμενα Βραβεία Όσκαρ. Η τελετή του 2022, θα διαρκέσει από τις 31 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου, με κορυφαίες υποψήφιες ταινίες τις “Blonde”, “White Noise”, “Bones and All” και “Don’t Worry Darling”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below