H γοητεία του απέραντου γαλάζιου συναντά το ανατρεπτικό πνεύμα της τελευταίας συλλογής του Virgil Abloh για τη Louis Vuitton στο pop-up κατάστημα του οίκου στο Nammos Village. Η Μύκονος υποδέχεται όλα τα κομμάτια της F/W 2022 ανδρικής συλλογής του brand που παρουσιάστηκε στο Carreau du Temple στο Παρίσι, με το όνομα “Dreamhouse”.

Το γαλάζιο σπίτι που δέσποζε στο βάθος του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η επίδειξη αλλάζει τοποθεσία και υπό το φως του ελληνικού ήλιου φιλοξενεί τις νεανικές και φουτουριστικές δημιουργίες της συλλογής, μεταξύ των οποίων τα αθλητικά LV Τrainer 2. Ο ευφάνταστος σχεδιασμός της μπουτίκ εκφράζεται μέσα από τα ακανόνιστα παράθυρα και τις μεγάλες σκάλες που λειτουργούν διακοσμητικά για την παρουσίαση των παπουτσιών.

Όσοι επισκεφτούν την μπουτίκ θα έχουν την ευκαιρία ν’ ανακαλύψουν από κοντά τις «φρέσκες» προτάσεις του brand για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Μόλις περάσουν την γαλάζια πόρτα θα τους υποδεχτεί μια ευρεία γκάμα ανεωμένων basics, ευέλικτων ready-to-wear κομματιών με streetwear αισθητική, αξεσουάρ και αρωμάτων. Στην κατηγορία των πολυτελών δερμάτινων ειδών θα ξεχωρίσουν αμέσως τις “LV Paint Can” τσάντες, διαθέσιμες σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά και τα σουρεαλιστικά κομμάτια της συλλογής “This is Not Monogram pieces”, τα οποία αποτίνουν φόρο τιμής σε χαρακτηριστικά σχέδια του οίκου.

Μια ματιά στο εσωτερικό της μπουτίκ:

Πληροφορίες:

Louis Vuitton Nammos Village, Παραλία Ψαρού, Μύκονος, +302289078400

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below