Φαίνεται ότι η επιστροφή της Legally Blonde 3 δεν θα είναι πολύ δύσκολη υπόθεση για την Reese Witherspoon, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ξεσκονίσει λίγο την γκαρνταρόμπα της.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο talk show του Graham Norton την περασμένη Παρασκευή κι εκεί αποκάλυψε ότι κράτησε όλα τα ρούχα της Elle Woods, αλλά και 77 ζευγάρια παπουτσιών Jimmy Choo – στα οποία συμπεριλαμβάνονται και οι αξέχαστες βινύλ πλατφόρμες της.

 

Η Reese, η οποία συμπρωταγωνιστεί τώρα με την Jennifer Aniston στο Morning Show, έξυπνα ζήτησε να κρατήσει την γκαρνταρόμπα ως μέρος του συμβολαίου της.

«Κράτησα όλη την γκαρνταρόμπα, ακόμα και 77 ζευγάρια Jimmy Choo. Το είχα γράψει στη συμβόλαιο μου! Δεν τα άγγιξα μέχρι την 15η επέτειο αργότερα όμως ήταν πολύ διασκεδαστικό να τα δοκιμάζω με την κόρη μου. Κάποια μας έκαναν, κάποια όχι, αλλά ήταν πραγματικά cool», συμπλήρωσε.

Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε στο ότι η κόρη της Reese, Ava είναι ένα πραγματικά τυχερό πλάσμα.

Η ηθοποιός εξήγησε επίσης ότι ήταν καλύτερο να τα κρατήσει, αλλιώς θα είχαν χαθεί και ότι κάποια από τα αντικείμενα εκτίθενται τώρα στο νεοσυσταθέν Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below