Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Μathew Williams έκανε το ντεμπούτο του ως καλλιτεχνικός διευθυντής του oίκου Givenchy με ένα παπούτσι «τριών δαχτύλων». Αν και στην πραγματικότητα επρόκειτω για μια high fashion αναφορά στην ιστορία του οίκου με τον Alexander McQueen, τα παπούτσια ήταν μάλλον αμφιλεγόμενα.

Σε σύγκριση όμως με τον άλλο υποψήφιο για το πιο αμφιλεγόμενο παπούτσι του 2020, ο Williams το πήγε μάλλον χαλαρά.

Πρoτού ξεσπάσει η πανδημία, ο Demna Gvasalia έκανε ένα ακόμα μεγαλύτερο statement, παρουσιάζοντας παπούτσια με 5 μεμονωμένα δάχτυλα στο σόου του Balenciaga για το φθινόπωρο του 2020. Τα παπούτσια, τα οποία είχαν εσωτερική σόλα από αφρό που «αγκαλιάζει το πόδι σαν γάντι υψηλής τεχνολογίας», ήταν μια συνεργασία με την Vibram και ενσωμάτωναν το signature στυλ της μάρκας υποδημάτων “Five Fingers”, το οποίο προοριζόταν να διευκολύνει το περπάτημα και την αναρρίχηση. Οι εκδόσεις του οίκου Balenciaga βέβαια ήταν λιγότερο πρακτικές, αφού ο Gvasalia τα μετέτρεψε σε ψηλοτάκουνα.

Εννέα μήνες αργότερα, τα νέα Balenciaga παπούτσια είναι διαθέσιμα για αγορά και η Rihanna είναι η πρώτη διασημότητα που τα λάνσαρε αποδεικνύοντας μάλιστα την εκπληκτική ευελιξία τους. Σύμφωνα με το Instagram της καλύτερης φίλης της, Melissa Forde, τα έχει φορέσει μέχρι στιγμής κάτω από ένα παντελόνι Vetements, καθώς και με έναν anklet στον αστράγαλο και γυμνά πόδια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mdollas11 στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mdollas11 στις

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below