Όλα δείχνουν ότι η Sarah Jessica Parker περνάει υπέροχα στα γυρίσματα του δεύτερου μέρους του And Just Like That. Τις τελευταίες μέρες, η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Carrie Bradshaw έχει εμφανιστεί με ρούχα που συνοψίζουν τις τάσεις που θα δούμε, τόσο αυτή τη σεζόν όσο και σε αυτές που έρχονται το 2023. Η αλήθεια είναι ότι αν πρόκειται για αναζήτηση έμπνευσης, η ηθοποιός αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή. Και για αυτό το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2022, έχει ήδη υποδείξει πώς ένα από τα στυλ-κλειδιά είναι οι ψηλές σουέτ μπότες.

Με ένα πολύχρωμο σετ και εφαρμόζοντας την αρχή του να συνδυάζει κανείς κομμάτια σε διαφορετικά μοτίβα και αποχρώσεις, η Sarah Jessica Parker φόρεσε τις μπλε μπότες τις οποίες, μέρες αργότερα, φόρεσε με μια ολόσωμη φόρμα του ίδιου χρώματος. Ωστόσο, αυτή τη φορά εφάρμοσε ένα στυλιστικό κόλπο που θα είναι πολύ χρήσιμο για τον χειμώνα.

Getty Images

Ανάμεσα στις μπότες της  σεζόν, ξεχωρίζουν τα μοντέλα σε έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο και το μπλε. Και είναι ότι αυτά τα χειμωνιάτικα στυλ έρχονται ως μια αποκάλυψη απέναντι στα κλασικά και μινιμαλιστικά outfit που κανονικά, βγαίνουν σε ουδέτερα χρώματα. Σε αντίθεση με την ψευδή πεποίθηση ότι τέτοιου είδους παπούτσια είναι δύσκολο να συνδυαστούν, η ηθοποιός επιβεβαιώνει ότι τόσο οι συνδυασμοί διαφορετικών χρωμάτων όσο και εκείνοι σε ένα χρώμα είναι τέλειοι για ενα ζευγάρι μπλε μπότες.

Getty Images

Kαι το στυλιστικό τρικ; Αυτή τη φορά, η SJP τις φόρεσε σε συνδυασμό με ασορτί κάλτσες, μια λεπτομέρεια που βλέπουμε τελευταία τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style κι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ των trendsetters.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below