Δεν είναι μυστικό ότι οι ηθοποιοί τείνουν να μπερδεύουν κάποιες στιγμές την persona τους στην οθόνη, είτε σκόπιμα είτε όχι. Η Jennifer Aniston για παράδειγμα, είχε διάφορες στιγμές μόδας εμπνευσμένες από την Rachel Green, η Hilary Duff από τη Lizzie McGuire και στη συνέχεια είναι φυσικά η Sarah Jessica Parker. Η ηθοποιός είναι ίσως η μοναδική επώνυμη η οποία εμφανίζεται φορώντας με συνέπεια σύνολα που θυμίζουν τον εμβληματικό ρόλο της ως Carrie Bradshaw. Χρειάζεστε περισσότερες αποδείξεις;

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το τολμηρό γαλάζιο μίνι φόρεμα από τον Michael Kors, που θα ταίριαζε άψογα στη ντουλάπα της φανταστικής ομολόγου της.

Splash News

Η SJP εμφανίστηκε αυτές τις μέρες στους δρόμους της Νέας Υόρκης ντυμένη με ένα φωτεινό γαλάζιο φόρεμα που την έκανε να μοιάζει σαν να βγήκε κατευθείαν από το Sex and the City, χάρη στις διάφορες μεταλλικές λεπτομέρειες που το έκαναν να λάμπει από κάθε γωνία. Πόσο Bradshaw;

Splash News

Το hero-piece στο ντύσιμό της ήταν φυσικά το φόρεμα το οποίο είχε διάσπαρτα μεταλλικά studs, μανίκια μήκους τριών τετάρτων, μια τονισμένη μέση και δυνατούς ώμους που θύμιζαν το στυλ της δεκαετίας του 80. Το κομμάτι είναι μέσα από τη συλλογή Resort 2020 του σχεδιαστή και έκανε αρκετή εντύπωση όταν το λάνσαρε φορεμένο στο μοντέλο με μια λευκή ζώνη στη μέση και λευκές γόβες.

Η SJP έβαλε τη δική της πινελιά στο στυλ (φυσικά). Δεν φόρεσε ζώνη στη μέση και πρόσθεσε ακόμα περισσότερη λάμψη με ένα ζευγάρι glittery γόβες από την ομώνυμη σειρά της και μια chunky αλυσίδα στο λαιμό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below