Η κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν του And Just Like That, έχει επαναπροσδιορίσει την έννοια της μόδας ενώ η Sarah Jessica Parker πίσω στο ρόλο της ως Carrie Bradshaw, παραδίδει νέα μαθήματα στυλ για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν 2023.

Εντός και εκτός οθόνης, η ηθοποιός και παραγωγός, Sarah Jessica Parker, έιναι υπεύθυνη για μερικές από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας, ενώ μέσα από κομψά φορέματα, γόβες και μερικά πιο extravagant κομμάτια, έχει δείξει ότι στο ντύσιμο, μόνο μια λεπτή γραμμή τη χωρίζει από τον χαρακτήρα της.

Ξεκινώντας με το ρούχο που φορούσε για μια επίσκεψη στο The Howard Stern Show, μια αναγνωρισμένη ραδιοφωνική εκπομπή στη Νέα Υόρκη, η Sarah Jessica Parker αποφάσισε να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα πώς να φορέσουμε το τζιν μας το καλοκαίρι. Φορώντας ένα denim με γυρισμένο ρεβέρ, η Αμερικανίδα ηθοποιός μας θύμισε το αλάνθαστο τρικ το για τις ζεστές μέρες, γιατί χάρη σε αυτό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες με περισσότερη άνεση.

Όσο για το υπόλοιπο look, η SJP επέλεξε ένα γκρίζο τοπ κι ένα ζευγάρι peep toe πέδιλα με λουράκι στον αστράγαλο. Δείτε εδώ το look της.

 

Getty Images for SiriusXM

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below