Εδώ και χρόνια, ο νούμερο ένα κανόνας καλοκαιρινής μόδας είναι απλός: Αν είναι εύκολο και αρκετά άνετο για να το φορέσουμε, σίγουρα θα το κάνουμε. Το να ασχοληθούμε με πολύπλοκα σχέδια και αξεσουάρ- ειδικά το 2020, όταν ξοδεύουμε πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι – είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε και ειδικά όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Λοιπόν, όταν οι διασημότητες άρχισαν να βγαίνουν φορώντας υπέροχα μακριά καφτάνια ξέραμε ότι έπρεπε κι εμείς να ακολουθήσουμε τα βήματά τους.

Splash News

Στις αρχές του μήνα, η Sarah Jessica Parker φόρεσε ένα πολυτελές καφτάνι σε μαύρο χρώμα (σε συνδυασμό με τις μάσκα της, φυσικά), ενώ η Angelina Jolie έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλη οπαδός των εκρού αλλά και των μαύρων.

Splash News
Splash News

Ανεξάρτητα αν τρέχεις για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή χαλαρώνεις στον καναπέ σου, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή στα ρούχα. Και μην ξεχνάς, ότι με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα και μερικά λαμπερά αξεσουάρ, θα ήταν εύκολο να κάνεις αυτό το χαλαρό, αέρινο φόρεμα να δείχνει glamorous.

Ανεξάρτητα από το πώς θα φορέσεις το καφτάνι αξίζει σίγουρα μια θέση στην ντουλάπα σου. Δες εδώ τις αγαπημένες μας επιλογές.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below