Η Sarah Jessica Parker είναι αναμφίβολα μια μούσα του στυλ. Είναι βασικά μια “real life” Carrie Bradshaw, με καθε της εμφάνιση να είναι πηγή έμπνευσης. Αυτό μάλιστα ισχύει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που δουλεύει στο κατάστημα παπουτσιών της στο κέντρο του Μανχάταν. Για την πιο πρόσφατη ημέρα της στη δουλειά, η Parker φόρεσε ένα φλοράλ πανωφόρι με ένα γκρι παντελόνι φόρμας και τα αγαπημένα της SJP babydoll παπούτσια.

Η Parker φοράει γκρι φόρμες αρκετά συχνά τις τελευταίες δύο εβδομάδες ενώ είναι από καιρό απόλυτα πιστή στο babydoll στυλ παπουτσιών και ειδικά όταν είναι λουσμένο στο glitter. Το μαύρο στυλ όμως που λάνσαρε πιο πρόσφατα ίσως είναι το πιο αγαπημένο μας μέχρι στιγμής.

Επιπλέον, πρέπει να πούμε ότι ο συνδυασμός του με ένα παντελόνι φόρμας είναι ίσως η πιο εύστοχη στυλιστική φόρμουλα που είδαμε το 2021. Τώρα που ο Μάρτιος είναι εδώ, και συμπληρώνουμε ένα χρόνο σε καραντίνα, αυτό το outfit μοιάζει απίστευτα κατάλληλο και επίκαιρο. Είναι το τέλειο μείγμα χαλαρού και dressed-up ντυσίματος που πολλές από εμάς φορούσαμε για μήνες (και πιθανότατα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε).

Splash News

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below