Η Selena Gomez διανύει μια εξαιρετικά πολυάσχολη περίοδο. Η 27χρονη τραγουδίστρια δεν κυκλοφόρησε ένα, αλλά δύο νέα singles, ενώ παράλληλα κάνει διάφορες εμφανίσεις για την προώθηση της νέας ταινίας της. Χθες η Selena εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με έναν από τους αγαπημένους μας φθινοπωρινούς συνδυασμούς: ένα μίντι φόρεμα και μπότες πάνω από το γόνατο.

Ενώ μια εμφάνιση με φόρεμα και μπότες μπορεί να φαίνεται σαν μια προφανής επιλογή για την εποχή, η Selena πρόσθεσε ενδιαφέρον στο look επιλέγοντας ένα στυλ με  προσωπικότητα. Το φόρεμά της έρχεται κατευθείαν από το runway του Ganni Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 και διαθέτει ένα κολακευτικό τετράγωνο ντεκολτέ και ένα παιχνιδιάρικο μοτίβο τίγρης.

Splash News

Αν και το φόρεμα δεν κυκλοφορεί ακόμη, η πολύ αγαπημένη δανέζικη ετικέτα έχει τη συνήθεια να δημιουργεί κομψά, animal print μίντι φορέματα, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν αρκετές άλλες κομψές εκδοχές του που μπορείς να αγοράσεις από τώρα.

Για να ολοκληρώσει το look, η Selena συνδύασε το φόρεμά της με σουέτ μπότες πάνω από το γόνατο από τη Celine. Και παρόλο που έχουμε ήδη αναφέρει ότι οι over-knee-μπότες έχουν έρθει για να μείνουν, η Gomez απέδειξε και ότι μπορούν να φορεθούν με οποιοδήποτε μήκος φούστας στην υπάρχουσα γκαρνταρόμπα μας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below