Κάθε σεζόν, η εβδομάδα μόδας φέρνει μαζί της και νέους A-Listers στα front row των επιδείξεων. Και κατά τη διάρκεια του σόου Υψηλής Ραπτικής του Dior, υπήρχαν μερικές νέες αξιοσημείωτες παρουσίες όπως η Uma Thurman μαζί με το γιο της, Levon Thurman Hawke.

Η ομοιότητα μεταξύ μητέρας και γιου ήταν ξεκάθαρη, που έγινε ακόμα πιο έντονη με τον συντονισμό των ρούχων τους – και οι δύο φορούσαν καρό μοτίβα και μπλε πουκάμισα για να παρακολουθήσουν την επίδειξη της Maria Grazia Chiuri.

 

Getty Images

Ο Levon είναι ο γιος της Thurman με τον πρώην σύζυγό της, τον ηθοποιό Ethan Hawke. Γεννήθηκε το 2002, ένα χρόνο πριν το ζευγάρι χωρίσει.

Η Uma και ο Ethan είναι επίσης γονείς της μεγαλύτερης αδελφής του Levon, Maya Hawke η οποία συμμετείχε στην τρίτη σεζόν των Stranger Things, προτού δουλέψει με τον στενό συνεργάτη της μητέρας της- Quentin Tarantino στην βραβευμένη ταινία, Once Upon A Time… In Hollywood.

Στην ηλικία μόλις των 17 ετών, ο Levon δεν έχει ακόμη ξεκινήσει επίσημα την καριέρα του, αλλά φαίνεται έχει ήδη αρχίσει να ακολουθεί τα βήματα των γονιών του με ένα μικρό ρόλο το 2018 ενώ έχει παρευρεθεί σε διάφορα event μόδας όπως το Resort σόου της Prada το 2019, το φεστιβάλ Βενετίας και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών το 2017.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below