Aν ρίξεις μια ματιά στο στυλιστικό αρχείο της βασίλισσας Λετίσια, θα συναντήσεις πολλά έξυπνα επιλεγμένα κομψά κομμάτια όπως σουέτ γόβες, pencil φούστες και καρό σακάκια. Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου η βασίλισσα της Ισπανίας επιλέγει ελαφρώς πιο casual ρούχα, τα πιο πρόσφατα εκ των οποίων περιλαμβάνουν ένα εκπληκτικό ζευγάρι φλατ μπότες με κορδόνια. Οι combat boots της βασίλισσας Λετίσιας είναι μια χαλαρή εναλλακτική λύση στα ψηλοτάκουνά της, και ίσως η μεγαλύτερη τάση υποδημάτων του φθινοπώρου.

Στις 5 Νοεμβρίου, η βασίλισσα εντοπίστηκε στη Μαδρίτη, όπου περπατούσε στα κεντρικά γραφεία της FAD ενώ έβρεχε δυνατά. Αν και παρευρέθηκε σε μια συνάντηση, η εμφάνιση η οποία επέλεξε ήταν πολύ διαφορετική από εκείνες που μας έχει συνηθίσει. Φορούσε ένα μονοκόμματο παλτό με μήκος λίγο κάτω από το γόνατο σε κλασικό μαύρο. Από μέσα φορούσε ένα απλό πουλόβερ σε συνδυασμό με ένα κλασικό καρό παντελόνι. Στη συνέχεια ήρθαν τα αξεσουάρ- μια δερμάτινη τσάντα φάκελος και ένα ζευγάρι μαύρες combat boots, ένα στυλ εξαιρετικά δημοφιλές για τη σεζόν.

Ολόκληρη η εμφάνιση στο σύνολό της ήταν ένα τέλειο, casual outfit για μια επαγγελματκή συνάντηση και πολύ εύκολο να αναπαραχθεί με κομμάτια που έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below