Η Βασίλισσα Λετίσια ποτέ δεν μας απογοητεύει με την αίσθηση του στυλ της και η πιο πρόσφατη εμφάνισή της στη Μαδρίτη δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η 47χρονη Βασίλισσα της Ισπανίας, λάνσαρε δύο στυλ που ήταν εξαιρετικά δημοφιλή στη δεκαετία του ’80 όταν εμφανίστηκε στο Ίδρυμα Eνάντια στον Eθισμό των Nαρκωτικών. Έμοιαζε σαν να βγήκε από μια πασαρέλα της δεκαετίας του ’80 και της πήγαινε πραγματικά πολύ. Το σύνολό της περιελάμβανε ένα ψηλόμεσο παντελόνι με ζώνη στη μέση και το συνδύασε με ένα μαύρο πουλόβερ με έντονα βολάν και λευκό φινίρισμα. Πρόσθεσε μια πινελιά λάμψης στο look της με ένα ζευγάρι μεταλλιζέ γόβες.

Οι ώμοι στο πουλόβερ της ήταν ενισχυμένοι με βάτες, οι οποίες ήταν επίσης εξαιρετικά δημοφιλείς εκείνη την εποχή. Κι ενώ σιγά-σιγά κάνουν και τώρα την εμφάνισή τους σε κάποιες μπλούζες και φορέματα, δεν έχουν επανέλθει με τον ίδιο τρόπο που το έχουν κάνει τα ψηλόμεσα παντελόνια. Με τη Letizia βέβαια να τους δίνει και τη δική της έγκριση, αυτό θα μπορούσε να τα αλλάξει όλα!

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της , η πρώην δημοσιογράφος χτένισε τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς και ένα επέλεξε ένα smokey μακιγιάζ στα μάτια και glossy χείλη.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below