Η αναζήτηση της τέλειας τελευταίας εμφάνισης για τη χρονιά είναι δύσκολη υπόθεση. Ο πάντοτε δροσερός καιρός της Πρωτοχρονιάς έχει σίγουρα έναν τρόπο να μας παροτρύνει να ακυρώσουμε τα σχέδιά μας για τα μεσάνυχτα και να προτιμήσουμε ένα βράδυ μέσα αγκαλιά με μια κουβέρτα. Δεν υπάρχει όμως καλύτερο κίνητρο από ένα ωραίο outfit και το μαύρο φόρεμα της Βασίλισσας Λετίσια θα κάνει να ανυπομονείτε.

Την Παρασκευή, οι Ισπανοί βασιλείς παρευρέθηκαν σε ένα δείπνο στο ABC στη Μαδρίτη για να τιμήσουν τους βραβευμένους δημοσιογράφους. Η βασίλισσα Λετίσια, μια από τις πιο κομψές βασίλισσες στην ιστορία, φορούσε το φόρεμα που αναζητούσατε για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το κοκτέιλ φόρεμα με την υπογραφή της Carolina Herrera που φορούσε είναι ένα αμάνικο LBD με γόνατο καλυμμένο με μαύρες πούλιες με ένα λευκό πουά μοτίβο. Δομημένο στο μπούστο, το φόρεμα κατέληγε σε μια πτυχωτή φούστα από σιφόν.

Η βασίλισσα ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μια σειρά από εκθαμβωτικά διαμαντένια σκουλαρίκια και απλές μαύρες γόβες. Η επιλογή του φορέματός της ισορροπούσε τέλεια την κομψότητα με το glam, ενσωματώνοντας το διασκεδαστικό πουά μοτίβο με μια ασφαλή ασπρόμαυρη παλέτα και μια κλασική σιλουέτα. Μοιάζει σαν το τέλειο κομψό αλλά και εορταστικό κομμάτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below