Xθες κυκλοφόρησαν τα νέα επίσημα πορτρέτα του βασιλιά Φελίπε VI και της συζύγου του Βασίλισσα Λετίσια καθώς και των δύο παιδιών τους Λέοντορ και Σόφια. Οι πανέμορφες νέες φωτογραφίες όχι μόνο δίνουν μια γεύση από το εσωτερικό του ανακτόρου της Zarzuela στη Μαδρίτη, αλλά δείχνουν και μερικά εκπληκτικά ρούχα από την κομψή οικογένεια – με ένα εκπλητικό ροζ φόρεμα από τη Βασίλισσα Letizia να ξεχωρίζει.

Χαμογελώντας στην κάμερα πλάι στον σύζυγό της – ο οποίος φορούσε την Ισπανική στρατιωτική στολή- η 47χρονη φορούσε ένα απίστευτο φόρεμα στο χρώμα της τσιχλόφουσκας από την Carolina Herrera. Το εντυπωσιακό ρούχο ήταν διακοσμημένο με λευκά φλοράλ κεντήματα στο μπούστο τα οποία εκτείνονταν μέχρι ένα σημείο της φούστας. Ένα φόρεμα σίγουρα κατάλληλο για μια Βασίλισσα και σε ένα φωτεινό χρώμα που τη βοήθησε να ξεχωρίζει ανάμεσα στα σκούρα χαλιά και τους χρυσούς καθρέφτες του παλατιού.

Δεν υπάρχει αναμφισβήτητα ένα καλύτερο αξεσουάρ για μια Βασίλισσα από μια τιάρα, και αυτό ακριβώς πρόσθεσε η Λετίσια στο ονειρικό της outfit. Με τα καστανά μαλλιά της τραβηγμένα πίσω σε ένα κομψό up-do, ολοκλήρωσε την ήδη εντυπωσιακή  εμφάνισή της με την Fleur-de-Lys τιάρα.  Πρόσθεσε μια έξτρα δόση λάμψης με τα joyas de pasar σκουλαρίκια και βραχιόλια και την fleur de lys καρφίτσα με διαμάντια.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below