Η Victoria Beckham φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη, την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο της με ένα μακρύ μεταξωτό φόρεμα σε ένα βαθύ πράσινο χρώμα. Το αμάνικο φόρεμα είχε πέτα και έδενε στο πλάι της μέσης της με μια μακριά υφασμάτινη ζώνη που έφτανε σχεδόν στο έδαφος. Eίχε μια δερμάτινη bucket bag στο ίδιο χρώμα κρεμασμένη στον έναν ώμο της και φορούσε ένα ζευγάρι δίχρωμες γόβες σε nude με μαύρο.

Η Posh Spice στη συνέχεια δημοσίευσε μια φωτογραφία με το λουκ στο Instagram, λέγοντας ότι είναι η αγαπημένη της εμφάνιση από τη νέα pre-κολεξιόν της από την επερχόμενη συλλογή της που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Photo by MEGA/GC Images

Επειδή όμως στη Beckham δεν αρέσουν τα ημίμετρα, το ίδιο βράδυ εθεάθη ξανά στο Upper West Side με το ίδιο outfit. Μόνο που τα χρώματα είχαν αλλάξει. H Beckham φόρεσε το ίδιο φόρεμα σε λευκό, με ένα ζευγάρι γόβες τώρα σε κόκκινο χρώμα και στον ώμο της κρεμόταν μια βαθυκόκκινη τσάντα. Ωστόσο, φορούσε τα ίδια γυαλιά ηλίου.

Photo by James Devaney/GC Images

Σε μια εμφάνισή της στο Today αυτή την εβδομάδα, η πρώην Spice Girl μοιράστηκε πόσο πολύ σήμαινε για εκείνη να παρουσιάσει κάποια από τη συλλογή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού φέτος.

«Επαγγελματικά, μόλις είχα μια πολύ μεγάλη, μεγάλη στιγμή για το εμπορικό σήμα μου», είπε. «Μετά τον COVID, η επιστροφή στις συλλογές μου με την πρώτη μου μεγάλη επίδειξη στο Παρίσι μοιάζει με θρίαμβος». Πρόσθεσε: «Στη μέση της πανδημίας είπα: «Αν είμαι αρκετά τυχερή να κάνω άλλο ένα σόου, θα το απολαύσω πραγματικά, πραγματικά».

Και τώρα κάνει το δικό της σόου στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below