Το να έχεις μια πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση δεν σημαίνει πάντα να ακολουθείς τις μεγαλύτερες τάσεις, να εφαρμόζεις πολύπλοκα στυλιστικά tricks ή να φοράς τα πιο ακριβά ρούχα. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο το να τοποθετήσεις το πουκάμισο μέσα από το ψηλόμεσο παντελόνι σου, να φορέσεις ένα ξεχωριστό ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή να προσθέσεις περισσότερα layers στo σύνολό σου.

Η Βίκυ Καγιά, ως fashion expert τα γνωρίζει καλά όλα αυτά και το δείχνει στην πράξη για ακόμα μια φορά με ένα από τα τελευταία της Ιnstagram post.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star έδειξε με δύο φωτογραφίες ένα απλούστατο τρόπο να μετατρέψεις ένα πρωινό σύνολο με βάση ένα oversized πουκάμισο σε βραδινό, αλλάζοντας απλά τα παπούτσια και την τσάντα.

@vickykaya_

Το πρωινό look της περιελάμβανε ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες και μια δερμάτινη cross-body bag ενώ το βραδινό ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με animal print και μια μικρή τσάντα-φάκελο.

Στην πρώτη εικόνα το πουκάμισο ήταν τοποθετημένο μέσα από το σορτς της, από τη μία μόνο πλευρά ενώ στη δεύτερη ήταν δεμένο σε κόμπο στο ύψος της μέσης.

@vickykaya_

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below