Η Zendaya είναι πάντα αυτή που λανσάρει τα πιο νεα και καλύτερα fashion items. Με τη βοήθεια του στιλίστα της,  Law Roach, η ηθοποιός έχει αποκτήσει τη φήμη ότι αποσπά τις πιο περιζήτητες εμφανίσεις από την πασαρέλα. Αυτή τη φορά όμως, η Zendaya ξεπέρασε τον εαυτό της.

Η δύο φορές βραβευμένη με Emmy ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες της με ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα με μια διακοσμητική λεπτομέρεια σε σχήμα κρίνου από την επερχόμενη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 της Loewe, εβδομάδες πριν από το ντεμπούτο της στην πασαρέλα. Το look πρόκειται να παρουσιαστεί εν μέσω της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Το φίνο, ζέρσεϊ φόρεμα διέθετε ένα μονό λεπτό τιραντάκι, ένα σκίσιμο μέχρι τους μηρούς και έναν μεγάλο τρισδιάστατο κρίνο που αναδυόταν από το φόρεμα. Όπως γνωρίζουμε, τα λουλούδια χρειάζονται ήλιο και νερό, έτσι η Zendaya πόζαρε μέσα σε ένα ντους με λευκά πλακάκια. Τα σκούρα μαλλιά της ήταν βρεγμένα και χτενισμένα προς τα πίσω ενώ το μακιγιάζ της ήταν φρέσκο και λαμπερό.

Ο σχεδιαστής Jonathan Anderson έδωσε τη σφραγίδα της έγκρισής του στο στιγμιότυπο της Zendaya και δημοσίευσε ξανά την εικόνα στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα “το ICON ICON ICON @zendaya φοράει ένα μικρό preview της συλλογής Loewe SS2023 “.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below