Όλοι όσοι αιχμαλωτίστηκαν από τη δραματική σειρά του HBO για τις νοικοκυρές του Monterey περιμένουν αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό. Και πάνω που σκεφτόσασταν ότι το cast της βραβευμένης (και πραγματικά εθιστικής) σειράς Big Little Lies δεν θα μπορούσε να βελτιωθεί άλλο, προστέθηκε και η Μέριλ Στριπ σε αυτό.

Η ομάδα γυναικών των οποίων οι χαρακτήρες έχουν κερδίσει το ψευδώνυμο “Monterey Five”, είναι πλέον πιο απολαυστική από ποτέ, με τις Στριπ, Ζόι Κράβιτζ, Νικόλ Κίντμαν, Σέιλιν Γούντλεϊ, Λόρα Ντερν και Ρις Γουίδερσπουν να μοιράζονται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκε λοιπόν στη Νέα Υόρκη η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν και οι εμφανίσεις του cast ήταν η επιτομή του “evening chic”.

Δείτε εδώ τι φόρεσαν:

Getty Images

Η Γουίδερσπουν ήταν η μόνη από τις Monterey Five που φόρεσε χρώμα. Το στράπλες midi φόρεμά της από τη συλλογή του Elie Saab για το επόμενο φθινόπωρο είχε ένα όμορφο δίχρωμο print σε ροζ-μαύρο.

Getty Images

Η Σέιλιν Γούντλεϊ  αγαπάει να δοκιμάζει τελευταίες τάσεις και το δείχνει. Για την περίσταση η ηθοποιός επέλεξε ένα διαφανές σιφόν Dior look κάνοντας μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς.

Getty Images

Η Saint Laurent εκδοχή του κλασικού LBD που επέλεξε η Κράβιτζ ήταν απίστευτα λαμπερή. Η ηθοποιός έφτσε στην πρεμιέρα με ένα glittery μίνι με ένα ασύμμετρο βολάν και το συνδύασε με strappy πέδιλα.

Getty ImagesΗ Κίντμαν επέλεξε έναν λαμπερό σακάκι με λεπτομέρειες από φτερά με την υπογραφή του Michael Kors και το συνδύασε με μαύρο παντελόνι, και σατέν γόβες διακοσμημένες με κρύσταλλα.

 

Getty Images

Η Στριπ έμεινε πιστή στο κλασσικό στυλ της με ένα σιφόν Oscar de la Renta wrap-dress με φλοράλ μοτίβο και μακριά μανίκια. Ολοκλήρωσε το look με σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below