Το πολυαναμενόμενο εμβληματικό δράμα του σκηνοθέτη Ridley Scott για την αιματηρή ιστορία πίσω από τον θρυλικό ιταλικό οίκο που μεσουρανούσε στον κόσμο της μόδας τη δεκαετία του 60′, “House of Gucci”, έκανε την πρεμιέρα του χθες, 09/11, στο Λονδίνο. Όλο το λαμπερό cast των πρωταγωνιστών αλλά και πλήθος άλλων σπουδαίων ηθοποιών έδωσαν το παρών με εμφανίσεις που χάρισαν μία glam νότα στη βροχερή βρετανική πρωτεύουσα.

Το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας γέμισε με εντυπωσιακές εμφανίσεις, ξεκινώντας φυσικά από το σύνολο της Lady Gaga -που υποδύεται τη μοχθηρή Patrizia Reggiani, η οποία προσέλαβε έναν ελεύθερο σκοπευτή για να δολοφονήσει τον σύζυγό της, Maurizio Gucci. Με μία ονειρεμένη μωβ τουαλέτα παρμένη απευθείας από το show που πραγματοποίησε ο οίκος την προηγούμενη εβδομάδα στη Λεωφόρο της Δόξας, έφερε την αίγλη του παλιού Hollywood στη Leicester πλατεία του Λονδίνου. Το ολόξανθο ίσιο μαλλί της κατάφερε να αναβαθμίσει το look, παραπέμποντας στις εμφανίσεις της Donatella Versace πίσω στα θρυλικά 90s.

Splash

Αέρα παλιάς χολιγουντιανής λάμψης είχε και ο Jared Leto, ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του οίκου, που εντυπωσίασε ακόμη μία φορά ύστερα από τη guest εμφάνισή του στην πασαρέλα της “Love Parade” συλλογής, αλλά και το ιδιαίτερο Gucci look που φόρεσε στο κόκκινο χαλί του γκαλά που πραγματοποίησε το Μουσείο Τέχνης του Los Angeles, μέσα στο Σαββατοκύριακο. Γι’ ακόμη μία φορά  πήγε κόντρα σε στερεότυπα, επιλέγοντας ένα συγκλονιστικό βελουτέ κοστούμι σε μία πετρόλ απόχρωση με σατέν λεπτομέρειες, το οποίο συνδύασε με ένα ημιδιαφανές σιφόν τοπ, δερμάτινες γκρι μπότες και λαμπερά Gucci κοσμήματα.

Splash

Tο χρυσό Gucci goddess φόρεμα της Salma Hayek με το εντυπωσιακό -V- ντεκολτέ και τα balloon πριγκιπικά μανίκια, φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο, ενώ o συμπρωταγωνιστής της Gaga, Adam Driver, έκανε τη διαφορά επιλέγοντας ένα απλό κομψό Burberry κοστούμι σε μία διαχρονική navy απόχρωση.

Splash
Splash

Η Γαλλίδα ηθοποιός Camille Cottin εμφανίστηκε με ένα chic σύνολο στους τόνους του λευκού με κάποιες χρυσές λεπτομέρειες που χάρισαν ένα λαμπερό τουίστ. Με κρεμ ψηλόμεσο παντελόνι καμπάνα και λευκό πουκαμισό με ημιδιαφανή στοιχεία παρουσίασε ένα look συνώνυμο της απλότητας και της γαλλικής κομψότητας.

Splash

H ηθοποιός Cynthia Erivo υιοθέτησε μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν, επιλέγοντας ένα total πλεκτό σύνολο σε μία μπλε απόχρωση που συνδυάστηκε με Schiaparelli κοσμήματα, μαύρες platform μπότες και μία Bottega Veneta πράσινη τσάντα που έδωσε ένα pop of color.

Getty Images

Το ολόμαυρο βελουτέ φόρεμα με τα δερμάτινα εντυπωσιακά γάντια που επέλεξε το drag star Bimini Bon-Boulash δημιούργησε μία statement εμφάνιση – γροθιά στην πατριαρχία.

Splash

Ο Jeremy Irons απέδειξε ακόμη μία φορά ότι είναι ένας από τους πιο καλοντυμένους ηθοποιούς του κινηματογράφου. Ο διακεκριμένος ηθοποιός συνδύασε ένα μαύρο ζιβάγκο με washed-γκρι γιλέκο και μπλε παντελόνι (στο οποίο έδωσε ένα twist, φορώντας το μέσα από τις κάλτσες του). Το σύνολο ολοκλήρωσε ένα ζευγάρι δετές combat μπότες και ένα κλασικό μαύρο παλτό.

Splash

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below