Οι φήμες για τη σχέση της Τζένιφερ Λόρενς με τον Κουκ Μαρόνι, έναν γκαλερίστα τέχνης από τη Νέα Υόρκη, ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018. Την εποχή εκείνη μάλιστα, η σχέση τους είχε ξεκινήσει μόλις λίγες εβδομάδες πριν αλλά φρόντιζαν  να την κρατήσει ιδιωτική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τώρα όμως όπως αποκαλύπτεται το ζευγάρι γιόρτασε τον πρόσφατο αρραβώνα του το περασμένο Σαββατοκύριακο, με ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη. Και ενώ οι λεπτομέρειες του ίδου του αρραβώνα παραμένουν άγνωστες, οι στιλίστριες της ηθοποιού Τζιλ Λίνκολν και Τζόρνταν Τζόνσον μας επέτρεψαν να ρίξουμε μια κρυφή ματιά στο εορταστικό look της, που είχε την υπογραφή ενός label που έχει επιλέξει ξανά στο παρελθόν.

Για την ιδιαίτερη περίσταση η Λόρενς επέλεξε το Juliana dress από την ανοιξιάτικη συλλογή του brand L. Wells Bridal. Ήταν φτιαγμένο από μεταξωτό σιφόν, είχε μακριά μανίκια, βαθύ V ντεκολτέ και ένα βαθύ σκίσιμο στο πλάι.

Η σχεδιάστρια Λόρεν Γουέλς εργάστηκε στο παρελθόν για τη Vera Wang, πριν δημιουργήσει τη δική της νυφική ετικέτα. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λόρενς φόρεσε ρούχο της αφού είχε εμφανιστεί και πάλι με ένα γαμήλιο φόρεμά της σε μια πρεμιέρα κινηματογράφου το Νοέμβριο του 2017.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below