Η καινούρια χρονιά αποτελεί την ιδανική ευκαιρία, για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, να ανακαλύψετε ένα νέο σας ταλέντο και να σχεδιάσετε τις επόμενες περιπέτειές σας. Ύστερα από μία τόσο μεγάλη περίοδο αδράνειας, όλοι αναζητούμε τα πατήματα μας και τη χαμένη μας έμπνευση. Το κρύο των ημερών αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για περισυλλογή, οργάνωση των στόχων μας και χαλάρωση, ενώ για τους πιο τολμηρούς ενδείκνυται για μία εξόρμηση στα χιόνια.

Η Answear σας ενθαρρύνει να απολαύσετε τον χειμώνα και να απαθανατίσετε οτιδήποτε σας γεμίζει έμπνευση μέσα από τον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας, Lifespiration Starts Here – Winter Edition. Σκεφτείτε την αγαπημένη σας ταινία, ένα ζεστό ρόφημα, μία απολαυστική σούπα, μία καλλιτεχνική έκθεση ή το πιο λατρεμένο κομμάτι της χειμερινής σας γκαρνταρόμπας. Η έμπνευση μπορεί να πηγάζει από οπουδήποτε, αρκεί να αφεθείτε ελεύθεροι και να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο δημιουργική σας πλευρά. Δεν χρειάζεται πολλή προετοιμασία, απλά αποτυπώστε όλες αυτές τις μαγικές στιγμές, που σας γεμίζουν ευτυχία και χαρά, σε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο, εμπνεύστε τους άλλους να ανακαλύψουν τη γοητεία του χειμώνα και κερδίστε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη answear.gr (@answear_gr)

Σας ακούγεται δελεαστικό;

Τα βήματα είναι απλά: Δημοσιεύστε μία φωτογραφία ή ένα βίντεο στο προφίλ σας στο Instagram, δείχνοντας τη χειμερινή σας έμπνευση. Μη ξεχάσετε να προσθέσετε το #winterspirationgr και να κάνετε tag τον ελληνικό λογαριασμό της answear. Όσοι μένουν στην Κύπρο μπορούν να λάβουν μέρος μέσω του Answear.cy, ακολουθώντας τα ίδια βήματα κάνοντας tag τον κυπριακό λογαριασμό της Πολωνικής εταιρίας. Ακολουθήστε πιστά τις παραπάνω οδηγίες και ετοιμαστείτε να γίνετε ένας/μία από τους/τις τρεις νικητές/νικήτριες, σε κάθε χώρα, που θα κερδίσουν μοναδικά έπαθλα: πρώτο βραβείο 500 ευρώ και δυο επιπλέον βραβεία 200 ευρώ σε μετρητά.

Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από ειδικούς που λατρεύουν το χειμώνα και βρίσκουν τη δική τους έμπνευση σε κάθε στιγμή του. Για την Ελλάδα η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από την επιχειρηματία και τηλεοπτική παρουσιάστρια Μυρτώ Καζή, τη δημοσιογράφο Εβίτα Τσιλοχρήστου και την travel experience designer Μαρία Κόφου, ενώ στην Κύπρο οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την αθλητικογράφο και τηλεοπτική παρουσιάστρια Άντρεα Καφά.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 15 Φεβρουαρίου. Πάρτε την κάμερα ή το κινητό σας και αφήστε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο να λάμψει!

Λεπτομέρειες του διαγωνισμού είναι διαθέσιμες στους Όρους και Προϋποθέσεις στα παρακάτω link για Ελλάδα και Κύπρο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below