Το ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι επίσημα σε εξέλιξη και η φετινή εκδήλωση ακολουθεί μια ασφαλή προσέγγιση με υποχρεωτικές μάσκες, ελέγχους θερμοκρασίας και προβολές κοινωνικής απoστασιοποίησης. Είναι ένα από τα μοναδικά μεγάλα φεστιβάλ ταινιών που πραγματοποιούνται αυτή τη σεζόν και δεν θα μοιάζει με τα προηγούμενα. Αρχικά το κοινό απαγορεύεται να παρευρεθεί στο κόκκινο χαλί. Επιπλέον, πολλά αστέρια του Χόλιγουντ θα απουσιάζουν αυτήν τη φορά. Μια από τις πρώτες διασημότητες που έφτασαν στην Ιταλία για το φεστιβάλ ωστόσο, είναι η Tilda Swinton. Αυτή την εβδομάδα, η ηθοποιός λαμβάνει το βραβείο Lifetime Achievement Award 2020 ενώ κάνει επίσης το ντεμπούτο της νέας της ταινίας μικρού μήκους, La Vox Humana, με τον Pedro Almodóvar.

Splash News

Η Swinton έφτασε στο αεροδρόμιο της Βενετίας με μια απίστευτα κομψή εμφάνιση. Η ηθοποιός βγήκε από την πτήση της, ντυμένη από την κορυφή έως τα νύχια με Chanel. Φορούσε ένα καφετί παλτό με λεπτή ζώνη δεμένη γύρω από τη μέση. Το πανωφόρι της ήταν τέλεια συντονισμένο με την καπιτονέ Chanel τσάντα της, στην ίδια ουδέτερη απόχρωση. Κάτω από τη μακριά σιλουέτα του παλτού της, ένα ζευγάρι δίχρωμες βινύλ γόβες έκαναν την εμφάνισή τους, οι οποίες φέρουν επίσης το όνομα του γαλλικού οίκου με το λογότυπο του διπλού C. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Η Cate Blanchett, η οποία είναι φέτος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής για τον κύριο διαγωνισμό, εντοπίστηκε με ένα ζευγάρι στρογγυλά μαύρα γυαλιά ηλίου και μια τσάντα από τον Valentino Garavani που συμπλήρωναν τέλεια το ασπρόμαυρο κοστούμι της. Δεν είμαστε σίγουρες αν το ζιβάγκο με το οποίο κάλυπτε το πρόσωπό της ήταν σκόπιμο ή αν άφησε τη μάσκα της στο σπίτι, αλλά με κάποιο τρόπο λειτούργησε.

Αναμένουμε να δούμε και τις επίσημες εμφανίσεις των δύο κυριών.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below