Μarine Serre, The Row, Versace, Jacquemus και τώρα, Cecilie Bahnsen. Οι συμμαχίες της Mytheresa με μεγάλα brands μόδας και σχεδιαστές για την κυκλοφορία capsule συλλογών συνεχίζονται καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, και ενθουσιάζουν κάθε λάτρη της μόδας.

 

Αυτή τη φορά το portal πολυτελείας ενώνει τις δυνάμεις του με την διάσημη Δανή σχεδιάστρια, της οποίας το όνομα είνα από τα πιο δημοφιλή της βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια, για μια καλοκαιρινή σειρά με πρωταγωνιστή το χρώμα που υπόσχεται να μην αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Η δημιουργός, η οποία όπως και πολλοί συνάδελφοί της, αποφάσισε να εγκαταλείψει το παραδοσιακό ημερολόγιο μόδας για να ακολουθήσει ένα διαφορετικό πρόγραμμα επικεντρωμένο σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον – θα λανσάρει μόνο δύο ετήσιες συλλογές – αποφάσισε να συμμετάσχει σε αυτό το νέο πρότζεκτ με σκοπό να εξερευνήσει πιο δημιουργικούς και ποικίλους ορίζοντες.

Η συλλογή Cecilia Bahnsen x Mytheresa επανερμηνεύει τα μοτίβα και τα στυλ της σχεδιάστριας και περιστρέφεται γύρω από δύο χρώματα: το κίτρινο και το μπλε. Αποτελείται από φορέματα με όγκους και φουσκωτά μανίκια, ένα σετ με σορτς και τοπ, όλα με κεντημένα χειροποίητα μοτίβα και σε συνδυασμό sporty σανδάλια, με φλοράλ λεπτομέρειες.

“Η έμπνευση για αυτήν την capsule συλλογή ξεκίνησε με τις αναμνήσεις μου από την ακτογραμμή της Δανίας και τους πίνακες της Anna Ancher (Skagen) που απεικονίζουν γαλάζιο ουρανό και νερό, στιγμές λαμπερού κίτρινου και την “αναβράζουσα” ομορφιά της καθημερινής ζωής, την ηρεμία και την εξερεύνηση του βραδινού φωτός και του νυχτερινού ουρανού που υψώνεται πάνω από τον ωκεανό “, δήλωσε η Bahnsen.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below