Η COS γιορτάζει την άφιξη του πρώτου της φυσικού καταστήματος στην Ελλάδα και συνεργάζεται με τέσσερεις Έλληνες influencers με έδρα την Αθήνα, ώστε να παρουσιάσουν την COS SS21 συλλογή.

Η καμπάνια φωτογραφήθηκε από τον Γιώργο Καπλανίδη και συμμετείχαν η Genevieve Majari, Creative Director του GNTM, το μοντέλο Emmanuel Elozieuwa, η Content Creator Janna Sireac και ο στυλίστας και Fashion Director Αποστόλης Γκόφας.

Η καμπάνια περιλαμβάνει μία σειρά από πορτραίτα τραβηγμένα σε διάφορες τοποθεσίες της Αθήνας, με κάθε έναν από τους influencers να αναδεικνύουν τα ρούχα της καλοκαιρινής συλλογής COS, μέσα από το δικό τους προσωπικό styling.

H νέα καλοκαιρινή συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ανανέωση των εποχών και την αισιοδοξία του brand για το μέλλον. Ακόμα, η συλλογή αγκαλιάζει την έναρξη των ζεστών ημερών, ενώ παραμένει ευέλικτη και διαχρονική.

 

Ένα αμάλγαμα από statement και essentials κομμάτια που αποτελούν τη βάση κάθε σύγχρονης γκαρνταρόμπας. Παράλληλα, τα σχέδια της συλλογής έχουν loose-fitting σχεδιασμό ώστε να είναι ιδανικά για το σπίτι, τη παραλία ή ακόμα και για μία βόλτα στη πόλη.


H COS έχει δεσμευτεί ώστε να χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά που περιορίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις ως προς το πλανήτη και απαιτούν λιγότερο νερό και παρασιτοκτόνα για να καλλιεργηθούν, όπως το λινό και τους σπόρους κάνναβης. Τα υφάσματα της συλλογής είναι ανθεκτικά διατηρώντας παράλληλα το ελαφρύ βάρος τους προσφέροντας με αυτό το τρόπο κίνηση σε κάθε κομμάτι. Όλη η συλλογή διαθέτει κομμάτια που μπορούν να αποκτήσουν δεύτερη ζωή, όπως το ανακυκλώσιμο nylon που χρησιμοποιείται στα μαγιό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ COS:
Αντλώντας έμπνευση από τις τέχνες και τη σύγχρονη κουλτούρα, το fashion brand με έδρα το Λονδίνο φημίζεται για τις συλλογές που ισορροπούν ανάμεσα στο πρωτοποριακό σχέδιο και το διαχρονικό στυλ, με κάθε κομμάτι να είναι σχεδιασμένο να κρατήσει πολλές σεζόν, όντας πάντα επίκαιρο. Η COS δημιουργεί μοντέρνα κι άνετα ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και άνδρες, ενώ στηρίζει και συνεργάζεται με γνωστούς αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες, galleries και studios

cosstores.com
@cosstores.com
COS
Golden Hall
Λεωφόρος Κηφισίας 37Α
Αθήνα
15123

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below