Η Elisabetta Franchi παρουσιάζει την καμπάνια Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 μέσα από μια εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια με πρωταγωνίστρια– για πρώτη φορά – μια διεθνώς αναγνωρισμένη πρέσβειρα: την Georgina Rodríguez. Για πρώτη φορά στην ιστορία του οίκου, η Elisabetta Franchi επέλεξε ένα διεθνές όνομα ως τη νέα του brand ambassador, που ενσαρκώνει τέλεια την ιδέα της γυναικείας αυτοπεποίθησης.

Μέσα από το φακό της φωτογράφου Nima Benati από τη Μπολόνια, η Georgina Rodríguez είναι η ιδανική πρωταγωνίστρια μιας κομψής αφήγησης, η οποία είναι ανοιχτή σε εξωτερικές, αισθητικές επιρροές, διαφορετικές κουλτούρες και νέες δονήσεις που χρησιμεύουν ως το κοινό νήμα που διασχίζει τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023.


«Η Georgina πάντα ήταν μια γυναίκα ευθυγραμμισμένη με τον κόσμο μου και είναι η τέλεια αναπαράσταση όσων φορούν τις δημιουργίες μου» σχολίασε η σχεδιάστρια. «Αυτογνωσία, ένας δυνατός αλλά πάντα εκλεπτυσμένος αισθησιασμός εμποτισμένος με μια πινελιά διεθνούς πολυπλοκότητας – αυτές είναι οι αξίες της μάρκας όπως τις ερμηνεύει η Bemati, η οποία πέτυχε θαυμάσια να αποτυπώσει όλη τη δύναμη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και της εκφραστικότητας της Georgina Rodríguez».

Η καμπάνια κυκλοφόρησε παγκοσμίως την 1η Φεβρουαρίου 2023 και εμφανίζεται ήδη στα καταστήματα Elisabetta Franchi σε όλο τον κόσμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below