Είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι τα αθλητικά παπούτσια είναι ίσως η πιο δημοφιλής επιλογή παπουτσιών αυτή τη στιγμή. Ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήταν γεμάτο με πανύψηλες πλατφόρμες (θυμάστε τις γόβες Versace Medusa;) και ψηλοτάκουνα πέδιλα, φαίνεται ότι αυτό το καλοκαίρι όλα έχουν να κάνουν με την άνεση.

Από μπαλαρίνες μέχρι trainers, οι διασημότητες δοκιμάζουν αρκετές άνετες επιλογές αυτό το καλοκαίρι, πολλές από τις οποίες έρχονται και σε προσιτές τιμές. Τα Adidas Samba ήταν σχεδόν παντού, ενώ τα Vans βιώνουν επίσης μια αναζωπύρωση, ωστόσο φαίνεται ότι η Emily Ratajkowski υποστηρίζει την επιστροφή ενός ακόμη ρετρό στυλ sneaker: του Reebok Club C Vintage.

Photo by Raymond Hall/GC Images

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ratajkowski έχει εντοπιστεί πολλές φορές στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τα vintage trainers της Reebok στις βόλτες με τον σκύλο της, συνδυάζοντάς τα τόσο με αθλητικά ντυσίματα όσο και με casual, καθημερινές εμφανίσεις.

Photo by MEGA/GC Images

Φυσικά, η Ratajkowski δεν είναι μόνη που τους δείχνει την προτίμησή της, τα vintage trainers Reebok Club C έχουν εντοπιστεί φορεμένα και απο τις Gigi Hadid, Camila Morrone, Dakota Johnson, ακόμη και το αγαπημένο Barbie girl, Margot Robbie.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below