Όπως συνηθίζει, και για αυτή τη σεζόν, στις πασαρέλες Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, η Emily Ratajkowski έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με τις απροσδόκητες εμφανίσεις της στα σόου του JW Anderson και της Nensi Dojaka κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, όπως και στην επίδειξη Versace στο Μιλάνο μαζί με την Bella Hadid και την Paris Hilton. Ωστόσο, εξίσου αξιοσημείωτες ήταν και οι εμφανίσεις της και στο front row.

Το 31χρονο μοντέλο εθεάθη αυτό το Σαββατοκύριακο στην επίδειξη μόδας Bally στο Μιλάνο (η πρώτη συλλογή του Αμερικανού σχεδιαστή Rhuigi Villaseñor για την ιταλική φίρμα) και φόρεσε ένα εντυπωσιακό look κατευθείαν από την πασαρέλα. Το σύνολο – το look 10 της συλλογής για την ακρίβεια – αποτελούνταν από ένα κλασικό λευκό πουκάμισο με κουμπιά, μια πορτοκαλί δερμάτινη μάξι φούστα με ένα τολμηρό σκίσιμο στον μηρό και μαύρες δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

 

Getty Images

Η EmRata, -όπως είναι επίσης γνωστή- ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Sebastian Bear-McClard, πατέρα του γιου της Sylvester, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Και φαίνεται πως το μοντέλο και επιχειρηματίας, είναι καλύτερα από ποτέ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below