Η Chloé όρισε τη Gabriela Hearst νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου από σήμερα. Η Hearst αναμένεται να παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή για το φημισμένο γαλλικό οίκο τον ερχόμενο Μάρτιο για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνα 2021, και θα συνεχίσει ως καλλιτεχνική διευθύντρια του ομώνυμου brand της με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Η ανακοίνωση έρχεται τέσσερις ημέρες αφότου η Chloé αποκάλυψε ότι η Natacha Ramsay-Levi, η οποία έφερε έναν αέρα ανανέωσης στη μάρκα κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας της, αποσύρθηκε από το ρόλο.

Μια ένθερμη υποστηρίκτρια της αειφορίας, η Hearst εντάσσεται στην Chloé καθώς η ίδια προσανατολίζεται σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο με γνώμονα τη βιωσιμότητα και με ιδιαίτερη εστίαση στην πρόοδο και την ενδυνάμωση των γυναικών, εκτός από την οικολογική ευθύνη.

Η προσέγγιση της Hearst στη μόδα σίγουρα συνδυάζεται με τον νέο προσανατολισμό του οίκου. Έχει επίσης ένα δυνατό ιστορικό στα δερμάτινα είδη, με κορυφαία την τσάντα Nina, η οποία έγινε γρήγορα best seller από το ντεμπούτο της.

Η Hearst ξεκίνησε το label της το φθινόπωρο του 2015 αφού ανέλαβε τις δραστηριότητες του αγροκτήματος προβάτων του πατέρα της στην Ουρουγουάη και δημιούργησε μια πολυτελή επιχείρηση ρούχων και αξεσουάρ με βάση τις αρχές της διαχρονικότητας, της ποιότητας και της βιωσιμότητας. Μεταξύ των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί είναι το μαλλί merinos από το οικογενειακό αγρόκτημα.

 

Ίδρυσε την ομώνυμη μάρκα της το 2015 στις αρχές του διαχρονικού χαρακτήρα, της ποιότητας και της βιωσιμότητας, έλαβε το βραβείο της αμερικανίδας σχεδιάστριας γυναικείας ένδυσης της χρονιάς στα CFDA Fashion Awards τον περασμένο Σεπτέμβριο κι έκανε το ντεμπούτο της στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού τον περασμένο Οκτώβριο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below