Τον Μάιο του 2020, η μούσα του στυλ Giovanna Battaglia Engelbert, αναδείχθηκε ως η πρώτη καλλιτεχνική διευθύντρια της Swarovski και τώρα, παρουσιάστηκε επίσημα η νέα συλλογή Swarovski υπό το όραμά της. Ως μέρος αυτού που η μάρκα ονομάζει Wonderlab – ένας χώρος φαντασίας  “όπου η επιστήμη και η μαγεία συναντιούνται” σύμφωνα με μια δήλωση του αγαπημενου brand- η Swarovski κυκλοφόρησε τη Collection One, η οποία παρουσιάζει δαχτυλίδια, περιδέραια και βραχιόλια σε μια εκθαμβωτική σειρά αποχρώσεων όπως το πράσινο, μοβ, κίτρινο και κόκκινο. Τα σχέδια αντικατοπτρίζουν το προσωπικό τολμηρό στυλ της Engelbert και τη ζωντανή κατεύθυνση που η Swarovski θέλει να ακολουθήσει από το 2021 και μετά.

Ήθελα να εξερευνήσω τη θεμελιώδη γεωμετρία του κρυστάλλου και τις δυνατότητές του ως υλικό “, λέει η Engelbert.” Η μελέτη των πρώτων σχεδίων του Daniel Swarovski ήταν μια απόλυτη έμπνευση, ανακαλύπτοντας τη μαγεία των πρώτων εφευρέσεών του και κατανοώντας τη δύναμη του ονείρου του να δημιουργήσει κάτι που ο κόσμος δεν είχε δει ποτέ. Καθώς ξεκίνησα το δικό μου δημιουργικό ταξίδι, σέβομαι το πόσο μεταμορφωτικά μπορεί να είναι τα κοσμήματα και ήθελα να δημιουργήσω κομμάτια και στυλ που θα μπορούσαν να αγκαλιάσουν γυναίκες και άντρες και να νιώσουν σαν τους τολμηρούς μοναδικούς εαυτούς τους”.

Στη συλλογή μπορεί να βρει κανείς κομμάτια όπως το γαλάζιο δαχτυλίδι Lucent και τα σκουλαρίκια Chroma, τα οποία διαθέτουν τέσσερις χρωματιστές πέτρες. Για όσους αναζητούν καθημερινά signature κομμάτια που θυμίζουν τη Swarovski που γνωρίζαμε, υπάρχουν πολλές κομψές δημιουργίες – αν και με ακόμη πιο κομψό σχεδιασμό. Η Swarovski επέλεξε το μοντέλο Adwoa Aboah ως ένα από τα πρόσωπα που θα παρουσιάσει τη Συλλογή One και θα είναι επίσημα διαθέσιμη για διαδικτυακές προπαραγγελίες στις 21 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε, πάρε μια γεύση από μερικά από τα κομμάτια της συλλογής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below