Σήμερα περισσότερο από ποτέ βλέπουμε το καλοκαίρι με μια ονειρική στάση, προβάλλοντας τις προσδοκίες μας για αναψυχή και γαλήνη. Η H&M ερμηνεύει αυτήν την ανάγκη για ελαφρότητα μέσω της μοδας, προτείνοντας μια νέα συνεργασία περιορισμένης έκδοσης με ρετρό αίσθηση. Είναι μια capsule συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που μιλά για τον σύγχρονο ρομαντισμό και τη θηλυκότητα.

 

Γεννημένη ανάμεσα στα γραφεία της Σχολής Σχεδιασμού Parsons στη Νέα Υόρκη, η Brock Collection ιδρύθηκε το 2014 από τη Laura Vassar και τον Kristopher Brock με σκοπό τη δημιουργία μιας υβριδικής σειράς ρούχων που συνδυάζει το street style του Λος Άντζελες και της μποέμ ποίησης, έχοντας ως αποτέλεσμα μια αισθητική που συνδυάζει τζιν με κορσέδες, φιόγκους στο τεχνικό ύφασμα, shopping bags με κεντήματα από χάντρες. Για την H&M, η μάρκα δημιουργεί πρακτικά και ευέλικτα σχέδια, όπου η άνεση συναντά την ακαταμάχητη γοητεία της vintage αισθητικής.

Ξεχωρίσαμε το λευκό μπούστο που δίνει έμφαση στον καλλιτεχνικό χαρακτήρα της συλλογής, τα τοπ με τα baloon μανίκια και τις διάσπαρτες κορδέλες που οδηγούν στην ιστορική έμπνευση που υπήρξε πάντα μέρος του DNA της Brock collection, και το τέλειο φλοράλ μίνι φόρεμα το οποίο είναι αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής.

Τα αξεσουάρ συμπληρώνουν τη φρέσκια και ανέμελη διάθεση των ρούχων, με χρυσά μπιζού και μαλακές  καπιτονέ τσάντες. Η επιλογή των υλικών είναι σημαντική, η οποία συνεχίζει την αποστολή της H&M να στραφεί προς μια όλο και πιο βιώσιμη παραγωγή. Για το λόγο αυτό, στη συλλογή βρίσκουμε κομμάτια από οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυεστέρας και Tencel Lyocell, σε μια υπέροχη παλέτα από κρεμ λευκό, ανοιχτό ροζ, μπλε τζιν και γαλάζιο.

Ζωντανή και ντελικάτη, η συλλογή H&M x Brock Collection είναι η ενσάρκωση των καλοκαιρινών μας ονείρων, και θα είναι διαθέσιμη online και σε επιλεγμένα καταστήματα από την 1η Ιουνίου.

Παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας κομμάτια:

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below