Μια από τις πιο λατρεμένες και διάσημες οικογένειες της ιταλικής μόδας και όχι μόνο, η Ferragnez, που είδε τη ζωή της να γίνεται ντοκιμαντέρ και ριάλιτι πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Polo Ralph Lauren. Σε μια σειρά από ασπρόμαυρες λήψεις βλέπουμε την Chiara Ferragni και τον σύζυγό της Fedez, γνωστό ποπ σταρ της ιταλικής μουσικής σκηνής, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2018, να ποζάρουν χαμογελαστοί μαζί με τα δυο τους παιδιά, Leo και Vittoria.

H διάσημη Ιταλίδα influencer κι επιχειρηματίας, που μετρά παραπάνω από 27 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, στήθηκε μαζί με το σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά μπροστά στον φωτογραφικό φακό του γνωστού φωτογράφου Giampaolo Sugar.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε τους τρεις τους (Chiara, Fedez και Leo) να ποζάρουν άνετοι και χαμογελαστοί φορώντας το κλασικό ριγέ πουκάμισο ποπλίνας (μπλε-λευκό) άλλοτε σε μια “preppy” εκδοχή του και άλλοτε πιο χαλαρό και άνετο, ενώ το νεότερο μέλος της πανέμορφης ιταλικής οικογένειας, η Vitto, επέλεξε το απόλυτο girly shirtdress με κλασικό στρογγυλεμένο γιακά με πιέτες.

Ανακαλύψτε τα κομμάτια που φοράνε οι “Ferragnez” αποκλειστικά στα καταστήματα της Polo Ralph Lauren, ενώ για τις Mini-me βερσιόν επισκεφτείτε τα καταστήματα Lapin House και το lapinkids.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below