Μια μικρή, δομημένη τσάντα έκανε πριν μερικά χρόνια την είσοδό της στο Instagram: αρχικά εμφανίστηκε κρεμασμένη χαλαρά από τα δάχτυλα της Paloma Elsesser, στη συνέχεια την είδαμε φορεμένη σε συνδυασμό με ένα slip dress με print από φλόγες στην Petra Collins, ενώ ακόμη και ο Dev Hynes εντοπίστηκε με όχι μία, αλλά δύο από αυτές. Κι ενώ με μια πρώτη ματιά μπορεί να μοιάζει σαν μια απλή shopping bag, αν εστιάσεις, θα διακρίνεις μια χρυσή σφραγίδα με τη λέξη Medea, το όνομα του brand με έδρα τη Βερόνα της Ιταλίας.

Το όνομα είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογική μάγισσα Μήδεια, και είναι το πνευματικό παιδί των καλλιτεχνών, μοντέλων και δίδυμων αδελφών Giulia και Camilla Venturini. “Πάντα αγαπούσαμε τις τσάντες και θα ξοδεύαμε χρήματα σε εκείνες αντί για ρούχα, έτσι σκεφτήκαμε φτιάξουμε μια πολύ ωραία δερμάτινη τσάντα σε σχήμα shopper” λένε οι ίδιες.

Οι τσάντες κατασκευάζονται επίσης στη Βερόνα, έρχονται σε οκτώ χρώματα και τέσσερα μεγέθη, που κυμαίνονται από ένα πολύ μικρό-τόσο μικρό που θα χωρούσε μόνο ένα κόσμημα, μέχρι μια υπερμεγέθη έκδοση που ταιριάζει σε μια απολαυστική shopping bag.

View this post on Instagram

🤎💙💗🤍💛🖤

A post shared by 𝓜𝓔𝓓𝓔𝓐 (@medeasisters) on

Η Medea έχει ήδη συγκεντρώσει ένα διάσημο κοινό, με τη Rihanna, την Kaia Gerber, τη Gigi Hadid και την Emily Ratajkowski ανάμεσά τους ενώ το απλό σχήμα της αποτελεί ιδανικό καμβά για πειραματισμό.Για αυτό το δίδυμο επεκτείνει συνεχώς τη συλλογή του με πολλές συνεργασίες καλλιτεχνών κάθε χρόνο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below