Η Katie Holmes μόλις εφηύρε τ0 τέλειo outfit για μια βροχερή καλοκαιρινή μέρα το οποίο περιείχε επίσης τις go-go μπότες του 2022.

Την Τρίτη, η ηθοποιός μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα stories της στο Instagram με έναν απροσδόκητο συνδυασμό ρούχων που περιελάμβανε μια μαύρη μεταξωτή καμπαρντίνα, ασορτί εσώρουχο, ένα γκρι μπλουζάκι που φορούσε μέσα από το εσώρουχο και ένα ζευγάρι λευκές μπότες πάνω από το γόνατο με επιρροές από τη δεκαετία του ’60.

@katieholmes

Η ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα την τελευταία της δουλειά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca 2022. Την επόμενη εβδομάδα, θα κάνει το ντεμπούτο της νέας της ταινίας “Alone Together” με θέμα την πανδημία – σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνίστρια την ίδια.

«Η Katie δημιούργησε μια συγκλονιστική, αξιοσημείωτη και χιουμοριστική ιστορία αγάπης που αγγίζει κοινές εμπειρίες που όλοι αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας», δήλωσε ο συνεργάτης της Vertical Entertainment Peter Jarowey. «Είναι καθαρή ψυχαγωγία με την οποία πιστεύουμε ότι οι κινηματογραφόφιλοι θα συνδεθούν σε πολλά επίπεδα».

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below