Η Kirsten Dunst και ο αρραβωνιαστικός της Jesse Plemons επεκτείνουν την οικογένειά τους και η Dunst ανακοίνωσε τα νέα με ένα κομψό fashion editorial. Η Dunst ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά για το Directors Issue του περιοδικού W το οποίο είναι αφιερωμένο στη Sofia Coppola. Η Dunst δεν μίλησε ωστόσο για την εγκυμοσύνη της, αφού το επίκεντρο του πρότζεκτ ήταν η συνεργασία της με την Coppola. Η 38χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα δαντελένιο Rodarte φόρεμα για να μοιραστεί τη χαρμόσυνη είδηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη W Magazine (@wmag)

Η Dunst και ο Plemons καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι, τον Μάιο του 2018. Η Dunst μίλησε τον Αύγουστο του 2019 σχετικά με το πώς η γνωριμία με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Fargo, Jesse Plemons άλλαξε τα πάντα στη ζωή της.

«Ήξερα ότι ήταν η αδερφή ψυχή μου,» είπε. «Ήταν ο αγαπημένος μου ηθοποιός – ο καλύτερος με τον οποίο συνεργάστηκα ποτέ. Ήξερα ότι θα ήταν στη ζωή μου για πάντα. Όταν το σόου τελείωσε, απλά μου έλειπε τρομερά. Δεν συναντηθήκαμε παρά ένα χρόνο αργότερα. Και οι δύο αναρωτιόμασταν αν η σύνδεση υπήρχε απλά επειδή δουλεύαμε μαζί. Αλλά τελικά ήταν πραγματική. ”

Μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια μαζί, οι Dunst και Plemons παραμένουν αρραβωνιασμένοι αλλά δεσμευμένοι για πάντα. Όπως εξήγησε στην ίδια συνέντευξη τότε, «Είμαστε όσο παντρεμένοι θα μπορούσαμε να είμαστε. Έχουμε ένα παιδί μαζί. Νόμιζα ότι θα δυσκολευόμουν να μείνω έγκυος, αλλά ήταν μια έκπληξη. Αν δεν είχα συναντήσει τον Jesse, θα είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων αλλά νιώθω ότι ήμουν τυχερή” συμπλήρωσε.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below