To στυλ φαίνεται πως είναι οικογενειακή υπόθεση για τη Dua Lipa. Η μικρότερη αδερφή της, η Rina, άνοιξε χθες την επίδειξη του brand GCDS για τη σεζόν φθινόπωρο /χειμώνα 2021, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου.

Η μεγάλη αδερφή της Dua, έδειξε την υποστήριξή της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram της 19χρονης αδερφής της από τη στιγμή που περπατούσε στην πασαρέλα με ένα μίνι φόρεμα σε olive green απόχρωση.

“ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ !!” έγραψε η Dua.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Οι αδερφές Lipa είναι γνωστές οπαδοί του brand, με τη Dua να λανσάρει το κροσέ μπικίνι Care Bear της GCDS κατά τις πρώτες ημέρες της καραντίνας το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης, εκείνη και ο σύντροφός της, Anwar Hadid, έκαναν εικονικές εμφανίσεις στην επίδειξη μόδας του brand τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη μορφή κινούμενων εικόνων.

Η εμφάνιση της Rina στην πασαρέλα δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη τη γνωστή αγάπη της για τη μόδα. Το 2019 συνεργάστηκε με τη Nasty Gal σε μια συλλογή 30 κομματιών εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’90.

Η Lipa όμως δεν ήταν το μόνο διάσημο όνομα που περπάτησε στην επίδειξη. Η ηθοποιός Maisie Williams έδειξε την fashion πλευρά της, φορώντας ένα κίτρινο σύνολο και λανσάροντας ένα ξανθό mullet.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below