Σε έναν κόσμο όπου τα “άσχημα στυλ παπουτσιών” παρελαύνουν στις πασαρέλες, οι σχεδιαστές έχουν δώσει στα Crocs και τα Birkenstock ένα πολυτελές makeover. Η πιο πρόσφατη μάρκα που παίρνει μέρος στο παιχνίδι είναι η Bottega Veneta με την κυκλοφορία μιας unisex εκδοχής της κλασικής γαλότσας ως μέρος της συλλογής της για το φθινόπωρο 2020, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες.

info@imaxtree.com

Η “Puddle boot” έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του Φθινοπώρου / Χειμώνα 2020 τον Φεβρουάριο, κι ερμηνεύει εκ νέου το signature σχήμα της μάρκας στα παπούτσια, σε ένα νέο καλούπι. Είναι κατασκευασμένη από βιοαποικοδομήσιμο πολυμερές, που σημαίνει ότι προέρχεται από φυσικά μόρια – όπως αυτά που βρίσκονται στο ζαχαροκάλαμο και τις μπανάνες – και όχι με συνθετικές χημικές ουσίες.

View this post on Instagram

By Gianni Pucci

A post shared by Bottega Veneta (@bottegaveneta) on

Σε αντίθεση με πολλά υλικά που μπορούν να μένουν δεκαετίες στα σκουπίδια απελευθερώνοντας επιβλαβή αέρια στην ατμόσφαιρα, η μπότα Puddle μπορεί να διαλυθεί σε φυσικά στοιχεόα μέσα σε ένα χρόνο απόρριψης υπό τις σωστές συνθήκες.

info@imaxtree.com

 

Η εξαιρετικά ελαφριά και αδιάβροχη μπότα διατίθεται σε γυναικεία και ανδρικά μεγέθη με την ίδια εφαρμογή και για τα δύο φύλα. Η ανδρική μπότα έρχεται σε μαύρο και φλούο πράσινο ενώ η γυναικεία εκδοχή έρχεται και σε ένα λαχταριστό, έντονο ροζ.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below