Αν οι chunky μπότες που είναι παντού αυτή τη σεζόν δεν είναι oι αγαπημένες σου έχουμε μερικά καλά νέα: Η καλλιτεχνική διευθύντρια της Chanel, Virginie Viard, έχει σχεδιάσει μια πολύ απολαυστική εναλλακτική λύση.

Πρώτη φορά έκαναν την εμφάνισή τους στην πασαρέλα στο σόου Chanel για το φθινόπωρο /χειμώνα του 2020 όταν συνδυάστηκαν και με τα 72 looks της συλλογής, ενώ αυτή τη σεζόν οι μπότες του γαλλικού οίκου εξελίσσονται γρήγορα σε ένα αγαπημένο κομμάτι των “Ιt”κοριτσιών της Γαλλίας. Οι ιππικές αναφορές που απέτιαν φόρο τιμής στην Gabrielle “Coco” Chanel ήταν σε όλη τη συλλογή, ενώ το σχήμα της μπότας εμπνεύστηκε από μια φωτογραφία του θρυλικού τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, Karl Lagerfeld, στην οποία φορούσε ένα παρόμοιο στυλ.

Πολλές Παριζιάνες influencers και οι Σκανδιναβές ομόλογοί τους φωτογραφήθηκαν φορώντας τις δίχρωμες δερμάτινες μπότες του οίκου έξω από τις επιδείξεις της άνοιξης /καλοκαιριού 2021, ενώ αρκετές από αυτές επέλεξαν να συνδυάσουν τις δικές τους με το καλσόν με το logo Chanel.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι νέες μπότες της Chanel έχουν αγαπηθεί τόσο. Οι πολλοί και διαφορετικοί τρόποι με τις οποίες τις φόρεσαν τα fashion girls αποτελεί άλλωστε απόδειξη της ευελιξίας τους. Το χαμηλό τακούνι τους τις καθιστά αρκετά άνετες για καθημερινή χρήση και το δομημένο δερμάτινο επάνω μέρος είναι ιδανικό για να μπαίνει μέσα το τζιν, όπως κάνουν τα πραγματικά French-girls.

Δες παρακάτω πώς φορούν τις νέες μπότες της Chanel οι πιο κομψές street-stylers:

Getty Images

 

Getty Images

 

Getty Images

 

Getty Images

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below