Η Pamela Anderson επέστρεψε στην πασαρέλα αυτή τη φορά για λογαριασμό του οίκου BOSS. Η χολιγουντιανή σταρ άνοιξε την S/S23 επίδειξη μόδας του brand που φημίζεται για τις δυναμικές σιλουέτες του και έχει την πρωτοκαθεδρία στο soft tailoring. Στο εντυπωσιακό ντεφιλέ, που στήθηκε στο Μαϊάμι σε ένα υγρό σκηνικό, έδωσαν το παρών κι άλλες διασημότητες, μεταξύ των οποίων η Naomi Campbell, ο – προσφάτως παραιτηθείς – στιλίστας των celebrities Law Roach, ο Khaby Lame και πολλοί ακόμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BOSS (@boss)

Με τελείως διαφορετικό look από αυτά που την έχουμε συνηθίσει, εμφανίστηκε στο catwalk, φορώντας ένα κρεμ λινό κοστούμι με oversized εφαρμογή και ένα ζευγάρι καμηλό γόβες από λουστρίνι. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα επιμελώς ατημέλητο σινιόν και το μακιγιάζ της κινήθηκε σε μίνιμαλ τόνους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BOSS (@boss)

Από τότε που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ της, “Pamela, A Love Story”, στην πλατφόρμα του Netflix, η Pamela έχει υιοθετήσει ένα νέο, πιο ιδιαίτερο στυλ. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, κάθισε στην πρώτη σειρά της επίδειξης του οίκου Versace στο Λος Άντζελες, υιοθετώντας την τάση του short suit, με ένα statement ογκώδες παλτό με κρόσσια και ασορτί βερμούδα. Ενώ πριν μερικούς μήνες, ο κόσμος της μόδας μιλούσε ξανά για εκείνη, με αφορμή τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε ο σχεδιαστής Simone Porte Jacquemus με τη νέα του μούσα στο Instagram.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below