Η καινούρια συλλογή της εμβληματικής ελβετικής ωρολογοποιίας για το 2020 μπορεί να καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, ωστόσο με την παρουσίασή της σε προθήκες και Media αποζημιώνει πλήρως για την αναμονή, με την αισθητική ανανέωση και τη χρωματική πανδαισία να συνδυάζονται με εξελιγμένους και λεπτότερους μηχανισμούς μεγαλύτερης αυτονομίας.

Στην πρόσφατη δημοσιογραφική παρουσίαση όπου το Πρώτο Θέμα είχε την τιμή να είναι παρόν, τις εντυπώσεις απέσπασε αυτόματα η ζωηρή χρωματική παλέτα των νέων μοντέλων Οyster Perpetual στο καντράν, από τυρκουάζ, ροζ και μελιτζανί, μέχρι κίτρινο, κόκκινο και πράσινο, πλάι στα κλασικά γκρι, μαύρο, μπλε. Ουσιαστικά μιλάμε για μια αισθητική εξέλιξη της Rolex που πέρα από το κορυφαίο κύρος δείχνει και την προσήλωσή της στην ομορφιά, με ελαφρώς μεγαλύτερη διάμετρο κάσας πλέον ώστε κάθε ρολόι να προσαρμόζεται πολύ καλύτερα στον καρπό, με εκλεπτυσμένα φινιρίσματα και χρωματισμούς που σε καλούν να λατρέψεις την υψηλή ωρολογοποιία και με μια ανεπιτήδευτη αίσθηση πολυτέλειας που μπορεί να σε συντροφεύει κάθε στιγμή της καθημερινότητας.

Στη νέα συλλογή ξεχωρίζει η επιστροφή του Submariner, του καταδυτικού μοντέλου που παρουσιάζεται τώρα με μεγαλύτερη διάμετρο κάσας, νέους εξελιγμένους και λεπτότερους μηχανισμούς και η αποφόρτιση του επίζηλου και περίοπτου Sky-Dweller, το οποίο τώρα κυκλοφορεί με το αποκλειστικό μπρασελέ Oysterflex που μοιάζει με λουράκι από καουτσούκ. Ενδιαφέροντα νέα έχουμε και από τα Datejust που επανέρχονται ανανεωμένα και σε συναρπαστικούς χρωματισμούς που αποπνέουν υψηλό πρεστίζ. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά, ανά οικογένεια.

 

->SUBMARINER  – SUBMARINER DATE

Κάσα με νέο σχεδιασμό και νέο μπρασελέ, νέοι αυτόματοι μηχανισμοί 3230-3235

Oyster Perpetual Submariner Date

Tα νέα, εμβληματικά, καταδυτικά μοντέλα Submariner και Submariner Date διαθέτουν νέου σχεδιασμού κάσα, με μεγαλύτερη διάμετρο, στα 41mm. Το Submariner είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό 3230, που παρουσιάζεται φέτος για πρώτη φορά, ενώ το Submariner Date διαθέτει τον αυτόματο μηχανισμό 3235. Οι μηχανισμοί και των δύο μοντέλων προσφέρουν πλέον αυτονομία 70 περίπου ωρών.


->
SKYDWELLER

Μπρασελέ Oysterflex με σύστημα επιμήκυνσης Glidelock


Το νέο Oyster Perpetual Sky-Dwellerσε κίτρινο χρυσό 18K, διαθέτει για πρώτη φορά μπρασελέ Oysterflex. Tο πρωτοποριακό λουράκι, καινοτομία της Rolex, που συνδυάζει την ανθεκτικότητα του μεταλλικού μπρασελέ με την ευλυγισία που προσφέρει το ελαστικό λουράκι διαθέτει κλείδωμα ασφαλείας Oysterclasp και σύστημα επιμήκυνσης Glidelock.

 

->ΟYSTER PERPETUAL

Νέο μοντέλο διαμέτρου 41mm, φωτεινά χρώματα στα καντράν

Oyster Perpetual 36

Η συλλογή Oyster Perpetual, πλήρως ανανεωμένη ,περιλαμβάνει ένα νέο μοντέλο διαμέτρου 41mm,το Οyster Perpetual 41. Όλα τα μοντέλα της σειράς Oyster Perpetual διαθέτουν νέα φωτεινά χρώματα στα καντράν και είναι εξοπλισμένα με το νέο αυτόματο μηχανισμό 3230.

 

->DATEJUST 31

Λευκό Rolesor (Aτσάλι Oystersteel σε συνδυασμό με λευκό χρυσό 18Κ), αυτόματος μηχανισμός 2236

Το μοντέλο Datejust 31 παρουσιάζεται σε μία νέα εκδοχή από λευκό Rolesor, ένας συνδυασμός από ατσάλι Oystersteel και λευκό χρυσό 18K. Tα νέα μοντέλα της συλλογής Datejust 31 διαθέτουν χρωματιστά καντράν με ωροδείκτες index ή λατινικούς αριθμούς από λευκό χρυσό 18K.

Τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με προηγμένους, νέας γενιάς αυτόματους μηχανισμούς. Όπως όλα τα ρολόγια Rolex, συνοδεύονται με την πιστοποίηση Superlative Chronometerκαι την πράσινη σφραγίδα πιστοποιημένου ελβετικού χρονομέτρου. Η πιστοποίηση αυτή σηματοδοτεί ότι τα ρολόγια Rolex πληρούν κριτήρια που ξεπερνούν ακόμα και αυτά της παγκόσμιας ωρολογοποιίας όσον αφορά την υψηλή ακρίβεια, αξιοπιστία, αυτονομία και στεγανότητα. Η πιστοποίηση συνοδεύεται με την διεθνή πενταετή εγγύηση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below