Αυτή ήταν μια μεγάλη μέρα για την πριγκίπισσα Charlotte. Όχι μόνο ήταν μια τρομερά θλιβερή μέρα για τη βασιλική οικογένεια, αλλά προανήγγειλε επίσης τρία σημαντικά ορόσημα για την επτάχρονη. Στην κηδεία της βασίλισσας, η κόρη της πριγκίπισσας της Ουαλίας τραγούδησε για πρώτη φορά το God Save The King, στο πλευρό του αδελφού της πρίγκιπα George. Τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας εθεάθησαν να τραγουδούν μαζί με τους γονείς τους τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Getty Images

Η κηδεία σηματοδότησε επίσης την πρώτη φορά που η πριγκίπισσα Charlotte φόρεσε επίσημο καπέλο. Το καπέλο της είχε φαρδύ γείσο και έναν φιόγκο στο πίσω μέρος ενώ ήταν από την Jane Taylor, τη μάρκα στην οποία η μητέρα της, πριγκίπισσα Κate, απευθύνεται συχνά για τις απίστευτες στέκες της. Η Charlotte φόρεσε επίσης το «Girls Black Wool Coat» της μάρκας Ancar, μαύρο καλσόν και μαύρες μπαλαρίνες.

Το τρίτο ορόσημο της πριγκίπισσας ήταν η χρήση καρφίτσας – η πρώτη φορά που φόρεσε κόσμημα για μια βασιλική περίσταση. Συνδύασε το μαύρο φόρεμά της με μια λεπτή διαμαντένια καρφίτσα σε σχήμα πέταλου, που θεωρήθηκε ότι ήταν μια διακριτική αναφορά προς την Αυτού Μεγαλειότητα που λάτρευε τα άλογα. Πράγματι, η αείμνηστη μονάρχης ήταν γνωστή για το πάθος της τόσο για τα άλογα όσο και για τις ιπποδρομίες και έκανε το πρώτο της μάθημα ιππασίας σε ηλικία τριών ετών. Ενώ ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte ήταν παρόντες στην κηδεία, ο μικρότερος αδερφός τους, πρίγκιπας Louis, τεσσάρων ετών, έμεινε στο σπίτι αφού πιαθανότατα θεωρήθηκε πολύ μικρός για να παρευρεθεί στην τελετή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below